Monica Macovei și Mapa profesională, are un dosar …comunist, beton!!

Monica Macovei și Mapa profesională, are un dosar …comunist, beton!!

2 134
Monica Macovei (fostă Gherghescu) este foarte discretă cu biografia ei.
Fosta Consiliera numărul 1 a Ambasadei SUA din România este produs sută la sută al carierei „specifice” de nomenclaturist al CC al PCR.
De exemplu, tov. Vasile R. Gherghescu, colonel în retragere, după 1989, a fost magistrat, după spusele cu jumătate de  gură ale fiicei. Monica Macovei nu a precizat exact “arma” în care a fost înregimentat tatăl ei. Dar noi avem banuiala ca epoletii taticului erau foarte albastri… Altfel, in  plina perioada comunista nu ar fi  primit “repartiţie definitiva” în superba vila rechizitionata de la „exploatatorii capitalisti situata, nu in „Grivitei”, ci in Intrarea Ioanid nr. 3 la începutul anilor ’70!
Si pe linie „de stat”  tovarăşul Vasile R. Gherghescu a fost promovat, funcţionand la varf, tocmai la cabinetul Pres. Consiliului de Stat al RSR !P entru activitatea valoroasa depusă a fost onorat cu o inalta decoratie chiar de catre pres. Nicolae Ceauşescu la 30 decembrie 1971, Ziua Republicii lor.  Astfel Decretul 138/1971 consemnează, la art. 24,  conferirea Ordinului Steaua Republicii Socialiste România, tovarăşului Vasile R. Gherghescu, „consultant specialist” în aparatul Consiliului de Stat.
Prin acelaşi decret au fost decoraţi practic, multi dintre cei care formau, la vremea respectiva, „aleasa” nomenclatură de partid şi de stat din România. Îi găsim alăturaţi colonelului(r) Gherghescu pe numeroşi generali  şi ofiţeri din Securitate şi Spionaj ,dintre care selectam doar sefii: Alexandru Dănescu, Neagu Cosma,  Dumitru Gherguţ, Constantin Geică, Jean Moldovan...tot unul si unul!Si intre ei, col.Vasile R.Gherghescu…
Daca are de gand sa ne contrazica, o ajutam, reamintindu-i fostei procuroare comuniste Monica Macovei ca poate consulta  nu doar „hartiile” … sterpelite din Arhiva SIPA! Daca acest document nu se mai afla …acolo, ii oferim …in instanța o copie xerox, unde – împreună cu tatăl ei – N.Ceausescu i-a mai  decoraţ si pe raposatii Iulian Vlad, pe  generalul Pleşiţă, pe Constantin Manea, şeful de cabinet al lui Nicolae Ceauşescu, precum si pe numeroşi minştri şi şefi de instituţii centrale.Onorantă „societate democratica” avea taticul lui Monica Macovei ! …Sa nu fi stiut alde Soros Gyorgy si camarila recrutata, trebusoara asta? Între aceştia şi viitorul dumneaei şef, procurorul general al RSR, Nicolae Popovici.  Aşadar Monica Macovei avea (si inca mai are!un dosar comunist “beton” pe linie de „de cadre” pe care, probabil, a reusit intre timp  să-l bage sub preş… Caci altfel ce rost avea ca d.na Macovei sa dea buzna, dupa numire, in pivnitzele SIPA… inainte de a fi si instalata oficial ministru al justitiei !
Sa ne reamintim ca atunci, impreuna cu Dan Tapalaga de la Hot News,… viitorul ei consilier s-au infiltat in subsolul cladirii ministerului, fara „hirtiutza” de la Ornis , sa sterpeasca niste documente, in miez de noapte!! Dar cum dreaqu nu s-a gandit dumneaei ca la cele 3 copii „inregistrate ornis or mai fi fost si „curiosi” care sa aiba la indemana un xerox… Asa ca, draga Doamna, daca se… pierdura, o astfel de copie a fost, mi se pare, si facuta publica! (ddr)

COMENTARII

  1. Daca acest JIDAN IMPUTZIT si AGENT JIDANESC numit TAPALAGA a fost in pivnitzele SIPA impreuna cu TIGANGA cu siguranta a avut si el niste documente compromitatoare pe care si le-a sustras.
    Chemati-l la comisia parlamentara care ancheteaza SIPA sa dea socoteala si sa-l inchideti fiindca in calitate de consilier nu avea dreptul sa dreptul sa intre nici cu aprobare de la Ornis.
    Tiganca nu o sa vina dar macar eliminati-o din parlamentul de borfasi european ca reprezentata a ROMAMIE pe care o tradeaza si denigreaza. Sa ramana numai in organizatia LESBIENELOR si HOMOSEXUALILOR fiindca le apartine.
    BASESECU, acest tigan bisnitar care a trimis-o la UE a facut numai rau ROMANIEI. Acesta JAVRA trebuie inchisa pe viata. NU trebuie sa mai votati cu PMP.