Municipalitatea vrea reamenajarea pietonalului din cartierul Răcădău

Municipalitatea vrea reamenajarea pietonalului din cartierul Răcădău

0 78

Vor fi mai multe spații verzi, oglinzi de apă și vor fi amenajate amfiteatre. Rampele de pe pietonal vor fi reconfigurate astfel încât să poată fi folosite mai ușor de persoanele cu dizabilități și de mamele care își scot copiii la plimbare în cărucioare

Vor fi mai multe spații verzi, oglinzi de apă și vor fi amenajate amfiteatre. Rampele de pe pietonal vor fi reconfigurate astfel încât să poată fi folosite mai ușor de persoanele cu dizabilități și de mamele care își scot copiii la plimbare în cărucioare. Toate propunerile au fost prezentate în comisiile de Urbanism şi Circulaţie din Primăria Braşov.

Dacă procedura de obținerea avizelor va fi finalizată în timp util, lucrările ar putea începe chiar anul acesta.
Mai mulți arhitecți și specialiști în urbanism din Primăria Brașov dar și din afara Primăriei au lucrat în ultima perioadă pentru a găsi cele mai bune soluții pentru reamenajarea pietonalului din Răcădău.

În funcție și de ceea ce au cerut locuitorii din zonă au fost creionate câteva direcții de lucru. După finalizarea lucrărilor, zona va deveni un loc în care brașovenii vor veni să își petreacă timpul și nu va mai fi doar o zonă de tranzit așa cum este în prezent.
Proiectul de reamenajare a pietonalului din Răcădău va fi unul multianual şi se va implementa în mai multe etape.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.