3200 de semnaturi de sustinere a Aeroportului

3200 de semnaturi de sustinere a Aeroportului

0 675

In primele doua saptamani de la lansarea campaniei „Sustine constructia aeroportului la Brasov” s-au strans peste 3.200 de semnaturi de sprijinire a proiectului. Actiunea este initiata si coordonata de catre Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov, care sustine continuarea investitiilor si finalizarii lucrarilor

In primele doua saptamani de la lansarea campaniei „Sustine constructia aeroportului la Brasov” s-au strans peste 3.200 de semnaturi de sprijinire a proiectului. Actiunea este initiata si coordonata de catre Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov, care sustine continuarea investitiilor si finalizarii lucrarilor de construire a Aeroportul International Brasov- Ghimbav. Campania, care se va incheia in data de 12 septembrie a inceput in 12 august, cand pe site-ul www.addjb.ro  au fost postate cele doua intrebari ale chestionarului:

  1. Considerati ca Aeroportul International Brasov – Ghimbav este indispensabil dezvoltarii Brasovului si regiunii Centru?
  2. Considerati ca Guvernul ar trebui sa finanteze realizarea acestui obiectiv?aeroport

La finalizarea campaniei, raspunsurile tuturor participantilor vor fi anexate demersurilor ce vor fi facute de catre autoritati, in vederea propunerilor legislative privind continuarea construirii aeroportului. Brasovul poate fi considerat principalul motor de dezvoltare a Regiunii Centru si datorita faptului ca o serie de firme cu capital strain sunt prezente aici. Tergiversarea construirii aeroportului si a autostrazilor de legatura prezinta riscul major ca acesti investitori sa decida relocarea activitatii in zone sau tari cu infrastructura de transport mai buna.

Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului a realizat si o campanie stradala in municipiul Brasov, prin care cei intervievati, in special turisti, au venit cu argumente privind necesitatea constructiei aeroportului la Brasov. Brasovenii care cred ca aeroportul este esential pentru dezoltarea intregii zone metropolitane sunt rugati sa acceseze site-ul www.addjb.ro  si sa semneze pentru campania „Sustine constructia aeroportului la Brasov”.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.