Nicio surpriză în debutul finalei Ligii Naționale feminine de baschet : Sepsi...

Nicio surpriză în debutul finalei Ligii Naționale feminine de baschet : Sepsi Sf. Gheorghe a defilat în partida cu Satu Mare

0 72

La Sepsi Arena din Sf. Gheorghe s-a disputat prima partidă din cadrul finalei Ligii Naționale de baschet feminin, între Sepsi și CSM Satu Mare. Partida s-a desfășurat în nota de dominare a echipei din Sf. Gheorghe, care a condus pe tot parcursul partidei. Dealtfel, încă din startul meciului, Sepsi Sf. Gheorghe a luat meciul pe cont propriu, conducând, în min. 3, cu 9-0! Treptat, Sepsi și-a mărit avantajul, iar finalul meciului a consemnat o victorie cât se poate de clară a echipei covăsnene, care s-a impus la 30 de puncte diferență : 76-46 (22-12, 17-16, 17-10, 20-8).
Pentru Sepsi au marcat : Stoenescu 18 puncte, Mijovic 11, Părău 10, Marshall 9, Webb 9, Dzankic 6, Kress 4, Carter 4, Neagu 3, Kilin 2.
Cele mai multe puncte ale echipei oaspete au fost înscrise de Denson 14.
Sepsi a preluat astfel conducerea în seria finalei Ligii Naționale, care se dispută după sistemul ,,cel mai bun din cinci partide”. Sâmbătă, de la ora 19,00, tot la Sepsi Arena, se dispută al doilea meci al finalei.
În finala mică, Olimpia CSU Brașov conduce cu 1-0 Univeristatea Cluj, disputa programand maximum trei partide. Următorul meci va avea loc duminică, la Cluj
D. D.

COMENTARII