Nimeni nu vrea să ridice maşinile parcate neregulamentar în oraș

Nimeni nu vrea să ridice maşinile parcate neregulamentar în oraș

0 110

Valoarea contractului este 13,5 milioane lei, însă nicio firmă nu s-a arătat interesată să câştige aceşti bani, spune Sorin Toarcea, purtător de cuvânt PMB

Nici măcar o firmă nu s-a înscris la licitaţia pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în municipiul Braşov. Chiar dacă autorităţile locale au adoptat un regulament în acest sens, nimeni nu s-a arătat interesat în derularea activităţii.
În 23 ianuarie, Primăria a lansat licitaţia publică pentru concesionarea serviciului de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar.

Valoarea contractului este 13,5 milioane lei, însă nicio firmă nu s-a arătat interesată să câştige aceşti bani, spune Sorin Toarcea, purtător de cuvânt PMB.
Procedura de ridicare a maşinilor este foarte bine reglementată.

Astfel, dacă o maşină este parcată neregulamentar, acest lucru trebuie constatat de un agent de poliţie, care face şi o fotografie.
După 5 minute de la constatare se face o a doua fotografie şi este chemată firma de ridicări.

Dacă maşina de ridicare nu a ajuns, dar proprietarul vine la maşină, acesta plăteşte doar amenda de parcare neregulamentară.

Dacă utilajul de ridicare ajunge, dar nu a efectuat operatiunea, dar ajunge şi şoferul, acesta plăteşte în plus deplasarea.

Dacă maşina a fost ridicată de utilaj, atunci se plăteşte şi taxa de ridicare şi se face un al treilea set de fotografii.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.