Ninel Peia, candidatul la prezidențiale, dat dispărut joi din Cluj, a fost...

Ninel Peia, candidatul la prezidențiale, dat dispărut joi din Cluj, a fost găsit la… Mănăstirea Putna

0 42

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale susținut de Partidul Neamul Românesc, dat dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost găsit joi noapte la Mănăstirea Putna.
”A fost găsit la Mănăstirea Putna, unde a spus că a mers să se roage”, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă. Poliția Cluj a pecizat că Ninel Peia era cazat în mănăstire și nu a fost victima vreunei infracțiuni.
„Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii.

Dispariție sesizată taman de cei care-l păzeau – SPP!!!
Polițiștii clujeni au fost sesizați despre dispariția lui Ninel Peia de Serviciul de Protecție și Pază. Candidatul la președinție din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea. SPP s-a mai făcut încă odată de râs!!
„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel din Cluj-Napoca, iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, anunța joi Poliția Cluj.

Candidatul Partidului Neamul Românesc la președinție, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o întâlnire electorală alături de peste 50 de membri și simpatizați, la acțiune fiind prezent și secretarul general al formațiunii, generalul (r) Constantin Onișor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.