NOAPTEA MINȚII. Drapelul UNGARIEI, arborat la Sfântu Gheorghe pentru a marca ocuparea...

NOAPTEA MINȚII. Drapelul UNGARIEI, arborat la Sfântu Gheorghe pentru a marca ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria!!!

 „Drapelul Ungariei va fi arborat astăzi, 15 noiembrie, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe”, transmitea cotidianul de limba maghiară Szekely Hirmondo, ce apare în Covasna.

Anunțul a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă de deputatul UDMR de Covasna, radicalul Kulcsar Terza Jozsef. Potrivit parlamentarului UDMR, „drapelul Ungariei va fi arborat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul unei expoziții cu caracter istoric”.
Anunțul mai cuprindea faptul ca „manifestarea va începe mâine, 15 noiembrie, la orele 17:00, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe. Evenimentul va marca împlinirea a 75 de ani de la arborarea drapelului Ungariei în centrul orașului, după ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria în urma Diktatului de la Viena din 30 august 1940”.

Sursa: Dan Tănasă

Nota noastră:
Și în tot acest timp, politicienii noștri de doi bani tac din ignoranță, indiferență sau complicitate. Cred că este greu să găsești în istoria acestei țări o perioadă mai nefastă decât cea post 1989, când România a fost jefuită de aproape tot și a pierdut peste 4 milioane de oameni activi și competenți care au ales calea străinătății.
Nimeni și nimic nu poate scuza sau ierta clasa politică românească care a condus România în ultimii 27 de ani. Probabil că nici dacă am condamna la închisoare pe viață 90% dintre politicieni, așa după cum ar fi cinstit, tot nu s-ar face dreptate!

http://www.cunoastelumea.ro/

COMENTARII