Nu a vrut nimeni să atenteze la viaţa primarului din Săcele

Nu a vrut nimeni să atenteze la viaţa primarului din Săcele

0 84

Poliţiştii au clasat dosarul în care edilul social democrat al municipiului Săcele, Viorel Popa, acuza în urmă cu 2 săptămâni că o mână criminală i-ar fi tăiat frânele maşinii

Poliţiştii au clasat dosarul în care edilul social democrat al municipiului Săcele, Viorel Popa, acuza în urmă cu 2 săptămâni că o mână criminală i-ar fi tăiat frânele maşinii. Cercetările s-au bazat pe expertize, spun poliţiştii. Soluţia finală va fi dată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.
În 2 iulie, Poliţia municipiului Săcele era sesizată telefonic de către primarul municipiului, Viorel Popa, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi provocat intenţionat defecţiuni la sistemul de frânare al maşinii Primăriei.
Din această cauză, spune edilul, pedala de frână nu mai funcţiona. Poliţiştii au deschis atunci un dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Potrivit subcms. Ionuţ Marin, purtător de cuvânt IPJ Braşov, în cadrul dosarului a fost depusă o expertiză tehnică, efectuată de către un expert, iar concluziile acestei expertize au fost că defecţiunea sistemului de frânare nu a fost provocată intenţionat, ci este vorba de o defecţiune tehnică datorată eroziunii elementelor tehnice.
În aceste condiţii, s-a propus soluţia de clasare a dosarului. Tot la Săcele a avut loc, în octombrie anul trecut, un incident în care maşina unei jurnaliste braşovene a fost incendiată după care a explodat.
În urma cercetătorilor oamenilor legii, s-a constatat că incidentul din noaptea de 10 spre 11 octombrie 2017, ar fi fost provocat de un scurtcircuit după ce un şoarece ar fi ros cablurile electrice. Jurnalista a cerut o contraexpertiză, iar investigaţiile în acest dosar continuă.

Vifor Rotar

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.