Nu este manipulare tip Facebook: American Jewish Committee au decorat președintele succesor...

Nu este manipulare tip Facebook: American Jewish Committee au decorat președintele succesor al unei foste organizații fasciste – Grupul Etnic German!

0 113

Digi 24, cunoscut și ca  televiziunea trinomului Președinție-SRI-DNA , spunea despre vizita lui Iohannis în SUA din perioada 4 – 9 iunie : „Elementul central al acestei vizite este constituit de întrevederea oficială a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Președintele Statelor Unite ale Americii, domnul Donald J. Trump, în data de 9 iunie a.c..”.  în ultima zi din cele cinci pe care le va petrece Herr Iohannis pe pământ american! Se vede că-i un adaos, o „lipitură” la o vizită în SUA ,cu alt „element central”,  programată și anunțată cu două luni înainte. Dar pentru o prezenta la Casa Alba,in Biroul Oval, a fost bine si asa!

Încă din 3 APRILIE a. c. fusese anunțată vizita lui Klaus Werner Iohannis în SUA si ca să fie premiat  fiindcă a acceptat  un așa-zis holocaust făcut de români împotriva evreilor și implicit plata despăgubirilor de miliarde : „Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee, AJC – n.r.) i-a conferit președintelui României, Klaus Iohannis, prestigioasa distincție «Lumină popoarelor» la ediția din acest an a Forumului global al organizației,  între 4 și 6 iunie la Washington D.C., relevă un comunicat al AJC.

time_iohannis

După cum vedeți, vizita, programată  s-a prelungit până în 9 iunie, fiindcă doar în acea zi avea Trump timp ca să se întâlnească cu aliatul Iohannis – cum singur a recunoscut acesta din urmă .   Cel care și-a dorit această întâlnire a fost Klaus Werner Iohannis,”beneficiind” de un rating tot mai jos în toate sondajele privind încrederea populației în poiliticieni. Dintre toți președinții de după 1989, doar Emil Constantinescu a mai suferit așa  o pierdere rapidă a popularității.

Despe vizele romanilor, nimic? Ia auziți ce scrie dupa vizita: „Am avut, la Casa Albă, o întrevedere oficială f.buna cu președintele SUA, Donald J. TrumpAm discutat despre aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre statele noastre, despre relația bilaterală și reconfirmarea angajamentului ferm al României de a rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite.” Este prima acceptare deschisa a Americii ,a prieteniei chiar istorice romanesti si reconfirmarii parteneriatului strategic.Care nu e de colo…

- Eu zic să cumpărați robotul ăsta, e un model mai nou decât baba în roșu.

 Eu zic să cumpărați robotul ăsta, e un model mai nou decât baba aia în roșu…

Niciodată nu am crezut că Trump e…total altfel și va schimba sistemul „masonic”, care conduce în SUA de la Declarația de Independență încoace! Selecția candidaților se face la fel ca peste tot, doar oamenii acceptati de masoni sunt promovați electoral și indiferent cine ajunge președinte pe bune, în urma votului, tot sistemul ramâne la butoane, numele marionetei sau „culoarea politică” a acesteia nu au importanță !

 

Singurul președinte american altfel a fost…cat a fost – John Fitzgerald Kennedy, dar nu pentru că ar fi fost …pe fatza împotriva sistemului care-l instalase și pe el ca președinte, ci fiindcă ,asemenea si Tramp , era imprevizibil,si nu percuta întotdeauna la ordinele primite . De aceea a și fost asasinat public, deși putea să fie ucis prin supradoză de droguri, așa cum a fost eliminată amanta lui, actrița Marilyn Monroe sau prin iradiere… Dar nu, execuția trebuia să fie publică, demonstrativă, cu mesajul: „Cine va face ca el, la fel o sa pățească!”kennedy

Evreii de la  Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care l-au decorat pe Klaus Werner Iohannis în SUA,  îl laudă pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile”, „promovarea educației și cercetării” holocaustice și restul meritelor pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat la nivel mondial?

 

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” ciudata facatura politica a unui fiu de fost comunist ,inclusiv si nepot al Brukanului Iar acesta, normal , judecă cu dublă măsură!
În timp ce acest Institut aproape singular in Est, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Nationale . Insaacelași institut „Elie Wiesel” tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, printr-o decizie judecătorească neasteptata, dre;pt  succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România! Dece mai pui de comunist iredentist?iohannis-muzeu-israel

Tinem sa subliniemcu tarie: Nu Mareșalul Antonescu și Armata Română sau Mişcarea Legionară  au fost declarate „fasciste“ la Nürnberg, ciGrupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României.

Incredibil, acest patrimoniu a fost preluat ABUZIV după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu  –  ambele conduse de Iohannis Klaus Werner  –  și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial

În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015, prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.

coral

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile lui Klaus Werner Iohannis: „Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?” (II)

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România?
Se spune că Traian Băsescu a achitat …niste miliarde de euro pe șest , prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică…cam tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii. Dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile!
Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai ar mai avea de achitat jumătate din  miliardele  solicitate ca despăgubiri pentru holocaust . Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

iohannis cu kippa neagra

Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită mesaje de învinovățire a întregului popor român?
 Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.!
Bunicii mei si nici poporul roman nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!!

Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap  pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic Germandar să nu tragă în mizeria asta România!
Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii care au pus stăpânire pe țară?

                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.