„Nu i-au urmărit moartea, dar i-au acceptat-o”

„Nu i-au urmărit moartea, dar i-au acceptat-o”

0 95

Cei doi tineri care au bătut crunt un bătrân în pasajul din zona Hidromecanica din Braşov riscă între 5 şi 15 ani de închisoare sau chiar între 7 şi 20 de ani de stat după gratii

Cei doi tineri care au bătut crunt un bătrân în pasajul din zona Hidromecanica din Braşov riscă între 5 şi 15 ani de închisoare sau chiar între 7 şi 20 de ani de stat după gratii. Miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov i-au reaudiat pe cei doi, cărora le-au adus la cunoştinţă schimbarea încadrării acuzaţiilor în tentativă de omor, agravată de influenţa băuturilor alcoolice.
„Cei doi inculpaţi au prevăzut posibilitatea suprimării vieţii bătrânului, pe care nu au urmărit-o, dar au acceptat-o”, se arată într-un comunicat de presă transmis de procuror şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea.
Inculpaţii se află în stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie 2018. Dosarul penal a fost declinat de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov la data de 10 aprilie 2018.
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea răspunderii judiciare.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.