O dilema actuala – ori P.S.D. ori Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş,...

O dilema actuala – ori P.S.D. ori Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, cu… trupele lor globaliste!

1 86
Nu e pace în colonia U.E., în neo-paşalâcul democraţiilor occidentale ! Nişte fosti neo-tovarăşi, neo-conservatori şi neo-securişti din birouri umbroase au avut, se pare, încă o idee ciuce, pe măsura minţilor lor pătrate, neo-staliniste. Să-i aducă pe „diasporenii” lor (informatori, agenţi ?) – caci trupele lor interne, „#rezist”, eşuaseră lamentabil – să dea jos guvernul P.S.D.-A.L.D.E. cu un protest „internaţional”, o manifestaţie european-ecumenică, cu o minirevoluţie iohannistă, antisocialistă şi democrat-capitalistă de dreapta. Trupeţii externi şi-au dat mâna în Piaţă cu trupeţii interni (majoritatea) şi cu caftangiii de profesie.
Dacă ar veni adevăraţii diasporeni ai României recente, fabricaţi cu milioanele de pseudodreapta lui Băsescu, Liiceanu şi Tismăneanu, falşii dreptaci de azi, Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Dacian Cioloş, si constructul U.S.R. (urmaşii în linie dreaptă ai băsismului) şi susţinătorii lor din statul paralel ar fugi mâncând pământul care încotro, spre Costa Rica şi Madagascar. Ar umple toate avioanele disponibile cu familiile lor îmbuibate şi s-ar face şi ei diasporeni de lux.
După „Colectivul meu”, după „guvernul meu” (plus impostorul agricol Dacian Cioloş, cu pseudotehnocraţii lui, cei mai mulţi fiind urmaşi direcţi ai politrucilor comunişti), diasporeanului de la Hermannstadt i s-a dat şi… „protestul meu”. L-o fi cerut ? Tot montajul politico-mitingist n-ar fi fost posibil fără intensa activitate a vastei echipe artistice de agitaţie, zgomote şi ţâpurituri pe „televiziunile mele” mai ales. Desigur, în frunte cu Realitatea TV, cu Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan, falitii dezlănţuiţi, dar şi pe reţelele de socializare, prost stăpânite de pesedişti, în cap cu Facebook-ul. Pe toţi „propagandiştii mei” îi identifică azi uşor oricine. Bomboana de pe coliva „propagandei mele” a fost, în ultimele zile, neo-muistul filosofard Liiceanu, nimeni altul decât cel mai disciplinat şi cel mai harnic pupincurist şi fripturist al lui Traian Băsescu.
Ţi se face şi milă de acest Liiceanu – nici la 76 de ani nu-l lasă la vatră, la pensie, îl tot pun să se facă de râs….Si el accepta!!
Ar trebui să ne reamintim în aceste momente cine e „viceregele” proţăpit, pus cu mâna la Cotroceni. De altfel, conştient sau nu, viceregele de carton Klaus îl imită penibil pe regele Carol I, cu al său autentic „poporul meu”. „Viceregele” a devenit şeful P.N.L. peste noapte,dupa ce a fost alungat jenant Crin Antonescu. Fără să mai apuce careva să lamurească istoriile cu copiii vânduţi, cu părinţii săi stabiliţi în străinătate, cu casele obţinute pe acte false, cu moştenirea imobili-ară a unei organizaţii fasciste sau cu te miri ce colaborări mai vechi.
Că „şifonierul”, sau „ficusul” de la Cotroceni nu e un om chiar liber, se poate vedea din avion. Dar de acolo nu se vede la fel de clar şi cine îl manevrează. Dubitaţii similare ar trebui să funcţioneze şi despre fostul „prim-ministrul meu”, nepotul de securist Ciolos, care ameninţă acum serios să devină înlocuitorul la Cotroceni al lui Klaus-cel-Ratat.
Despre P.S.D. şi guvernul său Viorica Dăncilă, care a fost ţinta „protestului meu”, se pot spune, de asemenea, destule. Mai ales că P.S.D. tot câştigă puterea de mai bine de 25 de ani…  Deşi după generaţia Adrian Năstase-Dan Ioan Popescu-Miron Mitrea-Ioan Rus-Ilie Sârbu etc.PSD nu mai are cadre capabile să guverneze.Să fie în spatele lor adversarii geo-politici ai protectorilor lui Băsescu şi Iohannis?
La fel cum Viorica Dăncilă nu e un prim-ministru, ci doar un „nechezol” comic al neo-dictatorului Liviu Dragnea…
Astfel P.S.D. nu pare capabil să propună un candidat valabil la preşedinţie, ci se orientează ,volens-nplens, spre Călin Popescu Tăriceanu, şeful unui partidulet asociat, cu etichetă liberală.  Bineînţeles că P.S.D. nu e şi nici n-a prea fost un partid social-democrat şi cu atât mai puţin unul „naţional”. L-au compromis nenumăratele măsuri ultraliberale ale lui Victor Ponta, deloc „naţionale” (păduri, pământ, gaze şi alte resurse, „plasate” subocrotirea multinaţionalelor abuzive etc.)
„Protestul meu” nu urmăreşte îndepărtarea de la guvernare a P.S.D. deoarece ţinta altora e livrarea  ţării ocupanţilor străini, care vor s-o guverneze pe faţă, fără „noua Securitate” băştinaşă, care i-a servit iresponsabil. E azi deja  clar că până la sfârşitul acestui an vom avea ori P.S.D., ori Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, cu trupele lor globaliste. Sa fie oare coapte condiţiile pentru spargerea ţării chiar în anul Centenarului Unirii ? Deja preşedintele Klaus Iohannis a cerut anchetarea Jandarmeriei Române. În seara zilei de 10 august, atât el, cât şi servanţii lui, Ludovic Orban şi Dacian Cioloş, s-au situat de partea agresorilor femeii-jandarm şi, în general, net împotriva Jandarmeriei. (care nu a atins nici pe departe cotele de  violentă care se practică în multe capitale occidentale, începând cu Parisul şi Berlinul.(P.Romosan)
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Protestul din 10 august a fost aprobat din motive neclare de gabriela firea o fosta ziarista si o Jidanca Infocata care este o coada de topor pentru PSD. Desi conducatorul protestului a renuntat sa-si mai conduca oastea Jidancusa a plecat in concediu si nu a anulat aprobarea protestului iar acum da vina pe jamdarmi pentru ca au fost agresivi cu agentii straini si borfasii care aruncau cu bucati de asfalt si aveau sticle molotov pregatite sa le folopsesca. Jidancusa nu realizeaza prin ce frica au trecut janrdamii cand aveau 100000 de oameni ajitati care aruncaua cu bucati de asfalt si pregareau sticle incendiare. Cand au primit ordinul de evacuare i-au avertivat legal si apoi au actionat legal cum procedeaza toti jandarmii din lume si de frica au mai atins si niste protestari „pasnici” care dirijau activitatea borfasilor violenti.
    In 1989 soldatii au tras la Timisoara in demonstranti de frica, dupa ce agentii KGB au inceput sa arunce cu geamuri si sticle incendiare.
    Serviciului roman de contra-spionaj a impuscat in cap peste 100 de agenti KGB si Gorbaciov (un alt jidan tradator) nu a scos o vorba.
    JANDARMII au APARAT SIGURANTA NATIONALA iar nazistul iohanis care a dat ordin si procuror general lazar (cu dosar penal clasat de kovesi) care a pornit ancheta impotriva jandarmilor trebuie sa dispara din functii si sa fie judecati pentru tradare.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.