O echipă de IT-istii a lansat o aplicație despre starea pârtiilor din...

O echipă de IT-istii a lansat o aplicație despre starea pârtiilor din România

O echipa de IT-sti clujeni a lansat o aplicatie pentru telefonul mobil in care utilizatorii posteaza in timp real informatii despre starea partiilor, scrie ProdusinArdeal.ro, potrivit Actual de Cluj. Iubitorii sporturilor de iarna pot afla astfel, prin intermediul aplicatiei, informatii despre calitatea zapezii, timpul de asteptare la instalatiile pe cablu sau starea vremii.

Aplicatia Onpiste contine o harta interactiva si o lista alfabetica a celor aproape 50 de domenii de schi si partii din Romania, numarul partiilor, lungimea si dificultatea acestora.
Dezvoltarea aplicatiei s-a realizat in parteneriat cu singura revista online de schi din Romania, Skipass Magazine.
„In aplicatie apar informatii despre zapada de pe partie, daca este batuta, inghetata, apoasa sau prezinta petice de pamant, despre starea vremii, daca e ger, soare, viscol, timpul de asteptare la instalatiile pe cablu, in minute, cum este drumul pana la pista de schi, aglomerat, acoperit cu zapada sau curatat. De asemenea, aplicatia contine o harta interactiva si o lista alfabetica a celor aproape 50 de domenii de schii si partii din Romania, numarul partiilor, lungimea si dificultatea acestora, preturile skipass-urilor. Este un fel de aplicatie Waze, folosita de soferi, dar care este utilizata de comunitatea de schiori”, a spus Sergiu Suteu, managerul de proiect.
Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Felicitari. Imi amintesc,ca in Austria, pe postul Tv. dimineata, se transmitea in direct ,imagini si scria toate detaliile despre starea partiilor…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.