O inspirată mutare a organizatorilor – Târgul de Carte şi Muzică revine...

O inspirată mutare a organizatorilor – Târgul de Carte şi Muzică revine la Aula Universităţii

0 104

Anul acesta, târgul se reîntoarce în Aula Universităţii unde organizatorii au pregătit, pe lângă oferta de carte şi muzică, şi numeroase momente speciale pentru public. Vor fi întâlniri cu scriitori, cu artişti, sesiuni de autografe, conferinţe, dezbateri şi expoziţii

De joi până duminică, braşovenii sunt aşteptaţi la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică, ediţia a XV-a.

Anul acesta, târgul se reîntoarce în Aula Universităţii unde organizatorii au pregătit, pe lângă oferta de carte şi muzică, şi numeroase momente speciale pentru public. Vor fi întâlniri cu scriitori, cu artişti, sesiuni de autografe, conferinţe, dezbateri şi expoziţii.

Târgul va cuprinde peste 40 de standuri cu cărţi de la peste 100 de edituri, din diverse domenii, de la beletristică până la domenii de specialitate sau dezvoltare personală. Organizatorii vor aduce la Aula Universităţii şi câteva din personalităţile momentului.

Printre aceştia, Teodor Baconschi, Andrei Marga, Marta Petreu, Radu Paraschivescu, Marius Chivu şi Nicu Alifantis, care va încheia târgul cu un spectacol în amfiteatrul Aulei Târgul poate fi vizitat de joi până duminică începând de la ora 10.00.

Ne permitem să facem o recomandare organizatorilor. Problemele legate de percare au fost mereu marele necaz pentru iubitorii de carte. Credem că acest aspect poate fi rezolvat foarte simplu prin deschiderea gratuita a parcarii.

Vifor Rotar & Vlad T.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.