Octavian Goga, preşedinte Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov : ,,Ne aşteptăm la...

Octavian Goga, preşedinte Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov : ,,Ne aşteptăm la un campionat al Ligii a patra mai puternic şi mai interesant”

0 87

La finalul Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov, care a stabilit componenţa viitorului campionat dar şi programul Ligii a patra, preşedintele forului judeţean, Octiavian Goga, s-a declarat mulţumit de deciziile luate şi şi-a exprimat speranţa pentru un campionat judeţean mai bun şi mai spectaculos decât precedentele :
,,Ca niciodată, am avut de această dată patru cereri de înscriere în Liga a patra. Este vorba de echipe care nu au obţinut meritul sportiv, însă sunt alte prevederi pe care ele le respectă şi sunt foarte bine angrenate în sistem, având o situaţie financiară stabilă şi de perspectivă pentru performanţa care este necesară la liga a patra. Membrii afiliaţi au înteles şi au votat ca atare, ca aceste patru echipe să facă parte din Liga a patra, în sezonul competiţional 2017-2018. După o perioadă destul de lungă, avem din nou 17 echipe la start şi aşteptăm ca nivelul competiţiei să crească, nivelul valoric să fie unul pe care îl dorim cu toţii. Ne aşteptăm la un campionat al Ligii a patra mai puternic şi mai interesant. Să nu uităm că în viitorul campionat unele partide se vor desfăşura pe arene omologate pentru ligi superioare, aşa cum sunt Stadionul Tineretului, Carpaţi sau cel din Făgăraş. De aici şi posibilitatea ca să se joace frumos, să fie spectacole adevărate şi lumea să aprecieze aceste aspecte.”
D.D.

COMENTARII