Ocupația americană – o realitate care nu poate fi contestată!

Ocupația americană – o realitate care nu poate fi contestată!

0 98

Generalul Dumitru Iliescu fostul şef al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) din perioada când preşedintele ţării era Ion Iliescu, care este fără îndoială unul din cei mai bine informaţi români, face dezvăluiri deosebit de dure pe pagina sa de Facebook, la adresa Statului Paralel. Generalul Iliescu demască faptul că în spatele Binomului DNA-SRI au stat americanii: „Pentru a controla totul, partenerul nostru strategic nu are nevoie de un Stat de drept în România, ci de un stat de drepţi – şi aşa au proiectat şi au înfiinţat Statul Paralel, al cărui nucleu îl reprezintă binomul SRI-DNA! Prima lor acţiune semnificativă în ţara noastră a fost aceea de a prelua controlul asupra serviciilor de informaţii, pornind de la principiul că cine are informaţia, are şi puterea. Din păcate, acţiunea lor a avut succes, şi au reuşit să preia controlul asupra celor mai importante structuri de apărare, ordine publică şi siguranţa naţională!”
Redăm în continuare integral postarea generalului.

PARTENERUL STRATEGIC ŞI STATUL PARALEL
„Să plece ruşii, să vină americanii!” – erau propoziţiile care îşi săpaseră locaş adânc în gândurile a milioane de români, eu numărându-mă printre aceştia! Pentru majoritatea dintre noi, ruşii reprezentau forţa de ocupaţie, şi niciun popor – indiferent cât de mare sau de mic era – nu putea să accepte jugul străin. Dorinţa de libertate, de independenţă, de respect, era atât de vie şi de puternică în mintea românilor încât pentru ei venirea americanilor reprezenta izbăvirea, eliberarea şi asigurarea acestor deziderate. De aceea românii l-au tolerat şi chiar l-au iubit pe Ceauşescu o mare perioadă de timp: pentru că el era perceput ca garantul acestor simboluri. A sosit revoluţia, a plecat Ceauşescu, au venit americanii, oricum ruşii plecaseră demult!

Se vedea, în mod pregnant, pe fețele românilor, bucuria de a-i avea pe americani alături, şi de aceea au fost primiţi cu braţele deschise. Nu a trecut însă mult timp, şi partenerul nostru strategic, pe care poporul român l-a primit cu atâta căldură ca oaspete, a început să-şi pună în aplicare planul odios de cotropire a ţării.
Dacă analizăm acţiunile americanilor în diverse zone ale lumii, observăm cu uşurinţă faptul că, acolo unde au mers, nu au exportat cu ei principiile democratice, ci doar interesele lor!

Pentru realizarea acestor interese au călcat în picioare totul, inclusiv drepturile şilibertăţile fundamentale ale oamenilor. Acolo unde s-au dus, reprezentanţii Unchiului Sam au transformat zonele respective în zone de ocupaţie, în colonii, subjugând popoarele şi spoliindu-le avuţia naţională. Aşa s-a întâmplat, şi se întâmplă, şi la noi.

România se află sub ocupaţie americană, nu numai economică, ci şi militară! Americanii au preluat controlul asupra tuturor zonelor, de la cea politică la cea economică, la cea informaţională, la cea juridică şi, nu în ultimul rând, la cea militară!

Pentru a controla totul, partenerul nostru strategic nu are nevoie de un Stat de drept în România, ci de un stat de drepţi – şi aşa au proiectat şi au înfiinţat Statul Paralel, al cărui nucleu îl reprezintă binomul SRI-DNA! Prima lor acţiune semnificativă în ţara noastră a fost aceea de a prelua controlul asupra serviciilor de informaţii, pornind de la principiul că cine are informaţia, are şi puterea. Din păcate, acţiunea lor a avut succes, şi au reuşit să preia controlul asupra celor mai importante structuri de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională!

Ţinta lor prioritară a fost Serviciul Roman de Informaţii, devenit țintă încă de la înfiinţare, dar acţiunea majoră de preluare a controlului asupra acestei structuri s-a declanşat după anul 2005, când condiţiile au devenit prielnice, şi a atins apogeul în 2009, odată cu preluarea controlului în integralitatea sa şi când se pun bazele binomului SRI-DNA, la iniţiativa CIA. Americanii nu au nevoie de un stat democratic, ci de un instrument prin intermediul căruia să controleze toate zonele amintite mai sus.

Tot la inițiativa CIA, oamenii politici, oamenii de afaceri, magistrații, militarii, specialiștii din diverse domenii care erau incomozi şi puteau afecta promovarea intereselor americane în ţara noastră, au fost transformaţi în ţinte ale binomului SRI-DNA, care le-a construit dosare şi i-a încătuşat, eliminându-i din zona politică, de afaceri, de justiţie şi alte zone de interes. Aşa au procedat americanii oriunde s-au instalat. Prin acţiuni oculte au transferat puterea, de la cei care o deţineau în mod legitim, către structuri ilegale, pe care le puteau controla şi prin intermediul cărora exercitau această putere în interesul lor!

Cei care şi-au trădat ţara şi poporul au fost permanent susţinuţi, protejaţi şi promovaţi de către americani. Prin intermediul lor, americanii şi-au pus în aplicare planul de cotropire a României, de control asupra bogăţiilor şi de spoliere a avuţiei naţionale. Pe aceeaşi linie înscriindu-se şi obligarea României să plătească milioane de dolari pentru o tehnică militară învechită, neoperaționala, pe care ei o trimit la casare, fără a oferi la schimb absolut nimic, nici cel puţin ridicarea vizelor! Aveau nevoie, în afară de cele menţionate anterior, şi de poziţia geo-strategică a ţării noastre, din care să poată domina zona. Au pus la punct un plan pentru deteriorarea relaţiilor României cu Federaţia Rusă şi tăierea legăturilor tradiţionale cu aceasta, inclusiv în domeniul economic, cel cultural, dar şi cel diplomatic, încercând să aducă ţara noastră în situaţia în care prezența americană pe teritoriul nostru să fie indispensabilă. În cadrul acestui demers, ca şi în al celui economic, şi-au adus alături şi partenerii occidentali, cu care au împărţit tortul cel mare. Acum înţelegeţi de ce atunci când se încerca să se ia măsuri care să limiteze acţiunile şi efectele celor din statul paralel, reprezentanţii lor, în special ambasadorii, interveneau imediat şi stopau aceste măsuri?

De ce credeţi că au fost susţinuţi permanent George Maior, Florian Coldea şi alţi camarazi ai lor din Statul Paralel, în pofida faptului că erau foarte vizibile acţiunile lor nelegale, abuzurile pe care le săvârşeau, încălcarea flagrantă a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor? Pentru că ei au trădat România şi au deservit interesele partenerului nostru strategic şi ale celor din ţările occidentale.

Aşa a ajuns România să fie vândută pe nimic, aşa a ajuns tot ce a construit în ani acest popor cu sudoare şi cu eforturi uneori supraomeneşti, să intre în proprietatea unor parteneri de-ai noştri din NATO şi din UE. A fost greu şi pe timpul dominaţiei sovietice, dar la jaful la care am fost supuşi acum, nu am fost supuşi niciodată, nici măcar pe timpul Imperiului Otoman! Oricum, pământul, apele, pădurile – până să intrăm sub influenţa partenerului strategic – au fost doar ale românilor. După aceea şi-au schimbat propietarul.

Nu accept niciun fel de cotropire pentru că, oricine ar face-o, tot cotropire este!

Din punctul meu de vedere, ocupaţia americană este cea mai dură ocupaţie la care a fost supus poporul român, de la apariţia sa, şi până în prezent!”

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.