Paradă impresionantă la Brașov de Ziua Națională

Paradă impresionantă la Brașov de Ziua Națională

0 49

Prefectul Marian Rasaliu a fost huiduit când a anunțat că va citi mesajul de Ziua Națională al premierului Viorica Dăncilă

Un parașutist a coborât drapelul național în deschiderea festivităților, în cursul cărora Vânătorii de munte, Poliţia, Jandarmeria, ISU şi Poliţia Locală au defilat cu trupe și tehnica din dotare. Prefectul Marian Rasaliu a fost huiduit când a anunțat că va citi mesajul de Ziua Națională al premierului Viorica Dăncilă.
Cel mai spectaculos moment a fost coborârea drapelului de 100 mp de către Cristinel Popescu, de la Aeroclubul Braşov, care a aterizat la punct fix, pe mijlocul bulevardului Eroilor.
Prefectura a acordat diplome aniversare pentru 5 veterani nonagenari, din care cel mai vârstnic are 99 de ani.
Cel mai aşteptat moment al manifestărilor a fost parada, deschisă de vânătorii de munte. La paradă au defilat și zeci de vehicule militare, de la Poliţie, Jandarmerie, ISU și Poliţia Locală. În timpul paradei, trei aeronave ale Aeroclubului Braşov au survolat zona.
Dacă în Capitală şi în Alba Iulia, participanţii au întors spatele Jandarmeriei, la Braşov copiii au fost foarte încântaţi de uniformele oamenilor legii:
Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri au continuat pe tot parcursul zilei, la Braşov, culminând cu aprinderea iluminatului de sărbători.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.