Parculeț nou în Triaj

Parculeț nou în Triaj

0 41

Primaria Brașov anunță începerea săptămâna aceastalucrările de amenajare a unui nou parc în cartierul Triaj, în zona intersecției străzilor Pașcani-Hărmanului-Ciceu,.

,,Am luat decizia de a transforma un teren viran din cartierul Triaj într-un loc de relaxare pentru locuitorii acestui cartier. Este o zonă cu mulți copaci, care se pretează pentru un parc, mai ales că în acest cartier nu există spații în care să te poți plimba cu bebelușul în cărucior sau unde persoanele în vârstă să stea la umbră.

Scopul nostru este de a amenaja aici și un loc de joacă, astfel încât oamenii din cartier să vină să se relaxeze, iar copiii să aibă unde să se joace. În rest vor fi doar alei cu bănci, în partea cu copaci, și multă zonă verde. Vom încerca să identificăm astfel de locuri care să se preteze la amenajarea unor zone de plimbare și relaxare și în alte cartiere”, a declarat primarul Brasovului.

Suprafața parcului va fi de aproximativ 10.000 de metri pătrați. În prima fază vor fi amenajate aleile și amplasate băncile și coșurile de gunoi, după care se vor executa lucrări de extindere a rețelei de iluminat public în interiorul parcului și va fi amenajat un loc de joacă.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.