Partidul care l-a facut premier era și este condus de un „penal”…

Partidul care l-a facut premier era și este condus de un „penal”…

0 53

Deputatul Liviu Plesoianu a avertizat , intr-o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD ca daca partidul va decide remanierea unor ministri pe motiv ca sunt “penali”, asa cum a cerut premierul Mihai Tudose , atunci aceasta zi va ramane in istorie ca „Ziua RUSINII Partidului Social Democrat, ziua in care electoratul PSD a fost TRADAT, ziua in care PSD a CAPITULAT in fata Noii Securitati, ziua in care PSD devine oficial Noul USR.

Plesoianu i-a transmis lui Tudose ca a preluat discursul propagandistic al presedintelui Iohannis si ii aduce aminte ca este premier tocmai pentru ca romanii nu au ascultat de Trinomul KKK (Klaus-Klemm-Kovesi) care ii indemnau pe romani sa nu ii voteze pe “penali”, insa acestia au inteles manipularea si au votat conform convingerilor lor.
Liviu Plesoianu ii aduce aminte lui Mihai Tudose ca PSD, partidul care l-a numit premier era la acel moment, si inca este condus de un “penal”, dar ca asta nu l-a deranjat pana acum.
Plesoianu mai arata in scrisoare ca premierul a preluat termenii de propaganda folositi de Iohannis si coechipierii lui din Statul Paralel si ca vorbeste ca slujitorii Noii Securitati: “Sunt fracturi LOGICE atat de mari in declaratiile premierului incat consider INUTIL a-i explica aceste lucruri”.“12 octombrie 2017 – Declaratie de Independenta sau Ziua Marii RUSINI PSD ?

Domnul premier este azi premier tocmai pentru ca romanii, in marea lor majoritate, nu s-au dus dupa fentele Trinomului KKK (Klaus-Klemm-Kovesi)! (…)Tocmai de aceea, NU pot sa trec peste faptul ca am ajuns sa-l aud pe premierul PSD vorbind EXACT ca Rares Bogdan-TALIBAN, ca Unitatea de Manipulare DOGIOIU, ca TAPALAGA, ca MACOVEI, ca Hans Klemm si ca Iohannis (pentru a enumera doar cativa dintre slujitorii Noii Securitati)! Domnul Tudose ne spune ca procurorii DNA nu au agenda politica, ne zice ca ei nu fac dosare pentru a hotari cine are si cine nu are voie sa faca parte din Guvernul Romaniei.

Apoi, preluand EXACT termenii de propaganda folositi de Iohannis si coechipierii lui din Statul Paralel, ne spune premierul ca trebuie sa remanieze trei ministri pentru ca sunt ‘PENALI’. …Nu este absolut FABULOS!? Nu mai incerc sa-i explic domnului Tudose ca prezumtia de nevinovatie EXCLUDE categoric notiunea de ‘PENALI’. Nici ca a te da cocos fata de FMI nu se pupa cu a sta in genunchi in fata unor functionari de la Bruxelles. Nici ca partidul care l-a facut premier era si e condus de un ‘PENAL’. Nici ca partenerii de la ALDE sunt si ei condusi de un ‘PENAL’. Sunt fracturi LOGICE atat de mari in declaratiile premierului incat consider INUTIL a-i explica aceste lucruri!

COMENTARII