Pasaj la Trei Alimentare

Pasaj la Trei Alimentare

0 64

Lansată în urmă cu aproximativ două luni, licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate privind reamenajarea intersecţiei de la „Trei alimentare”  – respectiv intersecţia Calea Bucureşti – str. Zizinului – str. Toamnei – Bulevardul 15 Noiembrie – a fost blocată  o perioadă din cauza unei contestaţii facută de una din cele două firme care s-au înscris.   

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a anunțat în această săptămână următorul fapt; „Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a emis o decizie favorabilă Primăriei Braşov. În aceste condiţii, vom continua procedura de atribuire şi, în scurt timp, vom semna contractul de servicii.
Valoarea estimată a contractului este de 310.724 lei, fără TVA, iar documentaţia trebuie finalizată în termen de 180 de zile de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor.
Prin acest studiu de fezabilitate, consultantul va trebui să analizeze două scenarii privind reamenajarea acestei intersecţii, respectiv construirea unui pasaj suprateran sau amenajarea unuia subteran.
Reamenajarea intersecţiei de la „Trei alimentare”, una dintre cele mai aglomerate din oraş, este absolut necesară, având în vedere că în zonă se va deschide şi complexul AFI”
.

I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.