Patru firme sunt interesate să proiecteze viitoarea sală polivalentă din Brașov

Patru firme sunt interesate să proiecteze viitoarea sală polivalentă din Brașov

0 41

Construcția va avea minimum 10.000 de locuri şi va costa 20 de milioane de euro

Ofertele pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic au fost depuse de două firme din București, una din Brașov și una din Cluj. Durata maximă de realizare a studiului de fezabilitate este de şase luni, iar durata maximă de elaborare a proiectului tehnic este de nouă. Viitoarea sală polivalentă va avea minimum 10.000 de locuri şi va costa 20 de milioane de euro.

În prezent reprezentanții primăriei Brașov pregătesc licitația pentru proiectul Sălii Polivalente, care se va ridica pe terenul fostului Stadion Municipal.
Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, după ce va fi finalizat studiul de fezabilitate se va ști cu siguranță care vor fi costurile pentru Sala Polivalentă iși cum va arăta aceasta.
Suprafața generoasă de care dispune Brașovul pentru construirea acestei săli va asigura o flexibilitate în elaborarea proiectului și în amenajările exterioare.

Sala Polivalentă va fi destinată competiţiilor sportive, concertelor, conferinţelor, congreselor, dar şi activităţilor culturale.
În zonă va fi amenajată şi o parcare, dar şi zone verzi, alei pentru circulaţie pietonală şi carosabilă, accese, promenade, zone de odihnă destinate pietonilor şi restaurante.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.