Pe surse: nici Ocolul Silvic Târlungeni nu este ocolit de jafuri!

Pe surse: nici Ocolul Silvic Târlungeni nu este ocolit de jafuri!

3 100

La începutul anului 2018 pentru a reface regulamentul Ocolului Silvic (O.S.) Ciucaș consilierul juridic al consiliului local Târlungeni Pedestru Diana împreună cu consilierul local PNL Safta Maria au colaborat intens vreme de câteva săptămâni uneori susținute și de consilierul personal al primarului Moise Daniel.
În urma dezbaterilor ce au durat mai multe săptămâni între persoanele de mai sus cu privire la documentele solicitate de aceștia de la Ocolul Silvic, au ajuns la concluzia că din bilanțul anului 2017 lipsesc aproximativ 500.000 lei, bani care parcă s-au ,,evaporat” din  actele ocolului pe parcursul anului 2017.

Cele două doamne anterior citate au adus aceste fapt la cunoștința primarului care însă nu s-a efortat să prezinte situația reală în ședința  Consiliul Local Predeal.
Mai mult informațiile ne spun că nici cei care au adus în atenția edilului problemele de la Ocolul Silvic se pare că ,,au uitat” ulterior să amitească de aceste lucruri în plen.

A fost o revoltă cât se poate de discretă și tăcută.
Astfel, în urma ședinței și aprobării statutului O.S. – de fapt o reeditare pe bază de copy-paste al regulamentului de la O.S. Săcele deoarece spre a-i scuti de o muncă pe cei din vecinătate le-au oferit un proiect de statut – jurista și consilierul primarului au primit pentru munca depusă o primă de… 2.000 de lei.
Se pare că și secretarul UAT Târlungeni din acea perioadă dl. Muntean Ioan ar fi primit la fel o asemenea primă deoarece cunoștea situația.
Gurile rele din localitate (ne) spun însă că dacă doamna Safta nu a putut primi o mică atenția bugatară – este totuși consilier local nu angajat al Primăriei – totuși ,,s-ar fi pricopsit” cu 30 mc de lemn pe care l-ar fi valorificat.
Iar noi ca niște oameni răi am dus povetea mai departe de biroul primărului din Târlungeni.

I.R.

COMENTARII

  1. Sunt multe date care se mai gasesc pe facebook. Jaful din aceasta primarie este confirmat atat de Curtea de Conturi Brasov cat si de maldarul de dosare de la DNA sau Politie, sesizarile blocate la Prefectura sau de unii dintre salaratii din Primarie care s-au hotarat sa vorbeasca.

  2. Către Anonim
    de unde cosiderați că eu le știu pe toate, Sunt ziarist nu securist. Dacă aveți mai multe date vă rog să mi le triteți. Cu respect.

  3. Mai bine scrieti de banii pe care ia luat kiss, de prin caserii, fonduri europene fraudate, etc lista e lunga

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.