Performanță : Corona Sportul Studențesc a câștigat medaliile de bronz ale Superligii...

Performanță : Corona Sportul Studențesc a câștigat medaliile de bronz ale Superligii Naționale de polo!

0 121

Echipa de polo seniori Corona Sportul Studențesc a câștigat medaliile de bronz în Superliga Națională, învingând cu 3-1 la general, în finala mică, pe Dinamo București.
După două succese obținute în weekend la Brașov, echipa antrenată de Aurelian Georgescu a pierdut prima partidă de la București, scor 6-8, pentru ca în al doilea joc să se impună clar, 11-6 și să termine astfel pe podium sezonul competițional 2017-2018.
În al doilea meci de la București băieții au intrat mult mai determinați în apă. Au avut o evoluție așa cum mi-aș dori să aibă mereu. Au jucat foarte bine în apărare, în atac nu s-au grăbit, iar scorul final reflectă exact ceea ce s-a petrecut pe toată durata partidei. Mi-aș fi dorit mai mult în acest sezon, am sperat mult să jucăm în finala mare a campionatului, dar lipsa de experiență a fost unul din factorii importanți care ne-au împiedicat să ne bucurăm de o astfel de reușită”, a declarat Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Corona Sportul Studențesc.
Suntem fericiți după un sezon greu, în care ne-am dorit mult să obținem o medalie. Am fi vrut mai mult, ne gândeam să intrăm in finala mare, dar acum trebuie să ne mulțumim și cu locul trei. Sperăm ca la anul să reușim să facem mai mult decât în acest sezon”, a spus și căpitanul Nicolae Oanță.

Rezumatele ultimelor două partide, disputate la București

Dinamo București – Corona Sportul Studențesc 8-6 (3-0, 1-2, 1-2, 3-2)
Au marcat: Fulea 2, Dragomirescu 2, Vrânceanu 2, N. Georgescu 1, Buică 1 / Jerkovic 2, Crețu 1, Vlăsceanu 1, Ivovic 1, Stan 1
Dinamo București – Corona Sportul Studențesc 6-11 (3-0, 1-2, 1-2, 3-2)
Au marcat: Dragomirescu 3, Buică 2, N. Georgescu 1 / V. Georgescu 4, Jerkovic 3, Ivovic 2, Crețu 2
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.