Performanţă deosebită pentru Ania Caill la Val di Fassa

Performanţă deosebită pentru Ania Caill la Val di Fassa

0 51

Ania s-a clasat pe locul 30 la etapa de coborâre, reușită care confirmă forma foarte bună în care se află sportiva care a mai obţinut în acest sezon locul 2 la Cupa Americii de Sud și două curse câştigate la Passo San Pellegrino

Premieră pentru schiul românesc într-o cursă de Cupa Europei. Sportiva Coronei Brașov, Ania Caill a reuşit vineri, la Val di Fassa o performanţă excelentă pentru schiul românesc.
Ania s-a clasat pe locul 30 la etapa de coborâre, reușită care confirmă forma foarte bună în care se află sportiva care a mai obţinut în acest sezon locul 2 la Cupa Americii de Sud și două curse câştigate la Passo San Pellegrino.
Ania Caill este pregătită la Corona de Emilian Focşăneanu şi Bogdan Barbu, sub coordonarea lui Mihai Bâră, directorul tehnic al secţiei de schi de la Corona.
Pentru Ania Caill urmează cursa FIS de la Santa Caterina. Celălalt sportiv senior al Coronei, Ioan Achiriloaie, se pregăteşte pentru cea mai grea, prestigioasă şi periculoasă cursă din lume, competiţia de la Kitzbuhel, din Austria.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.