Peste 5.500 de contribuabili, conştiincioşi din prima zi, și-au plătit impozitele la...

Peste 5.500 de contribuabili, conştiincioşi din prima zi, și-au plătit impozitele la Braşov!!

0 63

Peste 5500 de braşoveni şi-au plătit taxele locale în prima zi de lucru cu publicul din acest an. Aglomeraţiile la ghişeele fiscale braşovene chiar la începutul anului a devenit de mai mulţi tradiţie sub Tâmpa

Peste 5500 de braşoveni şi-au plătit taxele locale în prima zi de lucru cu publicul din acest an. Aglomeraţiile la ghişeele fiscale braşovene chiar la începutul anului a devenit de mai mulţi tradiţie sub Tâmpa.

În special contribuabilii de vârsta a treia aleg să-şi plătească impozitele locale cât mai devreme pentru a beneficia de reducerea de 5%, deşi aceasta se oferă prin lege până la data de 31 martie.

La Braşov, impozitele locale – pe locuinţe, terenuri şi vehicule, se păstrează la acelaşi nivel de mai mulţi ani. Pentru o clădire rezidenţială în zona A a oraşului (cea mai scumpă), cu o suprafaţă utilă de 64,24 de metri pătraţi, un proprietar plăteşte 194 de lei.

O locuinţă de 50 de metri pătraţi în zona B este impozitată cu 143 de lei, iar pentru o locuinţă în zona C, se achită un impozit de 126 de lei.

Şi impozitele pe teren variază în funcţie de zona din oraş în care se află.

Vifor Rotar

COMENTARII