Peste 600 de invitați la Balul Vânătorilor la Făgăraș

Peste 600 de invitați la Balul Vânătorilor la Făgăraș

0 96

Distracţia la Balul Vânătorilor din Făgăraş n-a fost o poveste vânătorească. Cei aproape 600 de invitaţi au petrecut sâmbătă seara cu vin bun, friptură de vânat şi legende specifice vânătorii, după un an cinegetic plin de evenimente şi trofee

Distracţia la Balul Vânătorilor din Făgăraş n-a fost o poveste vânătorească. Cei aproape 600 de invitaţi au petrecut sâmbătă seara cu vin bun, friptură de vânat şi legende specifice vânătorii, după un an cinegetic plin de evenimente şi trofee.
Cu întreţinerea atmosferei s-au ocupat doi crainici faimoşi în lumea radio-ului, Popescu şi Flick. Popescu, mai dolofan, a venit costumat într-o ținută autentică de camuflaj și a spus despre Flick, îmbrăcat într-o ținută casual, că s-a deghizat în vânător de gazele cu două picioare.
Managerul restaurantului care a găzduit petrecerea s-a pregătit cum se cuvine pentru un astfel de eveniment. Decorul a fost unul demn de aventurile cinegetice ale mesenilor, cu zeci de exemplare de animale împăiate, vânate în aproape toate regiunile lumii.Dintre poveştile născute din incursiunilor lor prin păduri, cu capturi impresionante şi isprăvi greu de crezut, vânătorii au depănat la mese una cu final fericit.
Un spaniol în vârstă, venit să vâneze urși la Făgăraș dar și să-ți găsească o parteneră de viață, a executat un foc de armă greșit și a rănit o ursoaică.
Animalul l-a atacat pe nefericit și l-a rănit serios în zona inghinală; omul și-ar fi putut pierde nu doar bărbăția, ci și viața dacă nu ar fi fost salvat de un alt vânător, care a izbutit să răpună ursul.
După atâta mâncare şi poveşti, era normal ca petrecăreţilor de la mese să le vină şi cheful de hore. Comesenii au ocupat ore întregi ringul de dans, pe ritmurile lui Vasilică Ceteraşul şi Călin Crişan.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.