PMP va avea candidat la Primăria Râşnov

PMP va avea candidat la Primăria Râşnov

0 142

Decizia este conformă cu strategia la nivel naţional - Partidul Mişcarea Populară va avea candidaţi în toate cel 49 de localităţi unde se vor organiza alegeri parţiale în 11 iunie. Deşi încă nu vor să facă public numele candidatului pentru primăria Râşnov, liderii PMP Braşov spun că este vorba despre un membru al organizaţiei de tineret

Decizia este conformă cu strategia la nivel naţional – Partidul Mişcarea Populară va avea candidaţi în toate cel 49 de localităţi unde se vor organiza alegeri parţiale în 11 iunie.
Deşi încă nu vor să facă public numele candidatului pentru primăria Râşnov, liderii PMP Braşov spun că este vorba despre un membru al organizaţiei de tineret.
Deşi sunt convinşi că nu are şanse să câştige bătălia cu viceprimarul liberal Liviu Butnariu şi candidatul Alianţei pentru Râşnov, Daniel Diaconu, liderii PMP Braşov vor să-l „călească” pe candidatul lor pentru următoarele alegeri.
Decizia de a avea candidaţi în toate localităţile este una naţională. De altfel PMP candidează în toate cele 49 de localităţi în care se vor defăşura alegeri parţiale pe 11 iunie. Liderii Partidului Mişcarea Populară îşi propun să se claseze înainte UDMR şi ALDE.
Deputatul Valeriu Steriu, preşedinte executiv PMP consideră că participarea în 49 de localităţi cu candidat PMP le va da din start încredere că pot să meargă mai departe cu construcţia partidului.
Deşi nu a avut candidaţi pentru postul de primar sau pentru consiliul local, la alegerile de anul trecut, PMP a obţinut la Râşnov 3,5 % din voturile valabil exprimate.

Vifor Rotar

COMENTARII