Polo : Corona Masters, pe locul III, la Cupa „100 ROMÂNIA”

Polo : Corona Masters, pe locul III, la Cupa „100 ROMÂNIA”

0 78

Echipa de polo masters Corona Brașov a terminat pe locul al treilea la Cupa „100 ROMÂNIA”, competiție dedicată categoriei masters și organizată la Brașov. Formația brașoveană a reușit trei victorii : 7-5 cu Dacia Star București, 11-9 cu Palestra și 21-12 cu echipa de juniori a Coronei, pierzând disputele cu Politehnica Cluj (15-19) și Brenntag București (4-12).
Antrenor al centrului de copiii şi juniori Corona Braşov şi component al echipei de masters Corona, George Mihalache, a declarat : „Au fost trei zile frumoase, cu meciuri spectacol, în care toate echipele s-au simţit foarte bine. Am avut în competiţie şi o echipă de juniori de la noi de la club şi pot spune că, în ciuda diferenţelor mari dintre noi şi ei, în meciuri toţi i-am ajutat să creeze şi ei faze frumoase. Una peste alta, aceste competiţii, fie ele şi amicale, fac bine tuturor şi aduc un plus de vizibilitate polo-ului”.
În competiție s-a aflat și o echipă de juniori a Coronei, care a punctat astfel la capitolul experiență. Micii poloiști ai Coronei au reușit și o victorie, 8-5 cu Dacia Star Bucuresti, celelalte rezultate ale lor fiind: 8-22 cu Politehnica Cluj, 12-21 cu Corona Masters, 9-13 cu Brenntag București și 5-8 cu Palestra.
Clasament final:1. Brenntag – 10 puncte, 2. Politehnica Cluj – 8 puncte, 3. Corona Masters – 6 puncte, 4. Dacia Star Bucuresti – 4 puncte, 5. Palestra – 2 puncte, 6. Corona juniori – 2 puncte
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.