Polo : la Brașov se desfășoară meciurile unei grupe prelimiare din Liga...

Polo : la Brașov se desfășoară meciurile unei grupe prelimiare din Liga Campionilor!

0 88

În Bazinul Olimpic Brașov se desfășoară, în perioada 13-16 septembrie, meciurile unei grupe contând din turul I preliminar al Ligii Campionilor. Alături de Corona Sportul Studențesc vor participa echipe din Italia, Turicia, Ucraina, Franța și Georgia, iar adversarele echipei brașovene vor fi, în ordine : Dinamo Lvov (Ucraina) – joi, de la ora 20.00, Enka Sport Istanbul (Turcia) – vineri, de la ora 12.30, Pays D’Aix Natation (Franța) – vineri, de la ora 20.00, WP Club Tbilisi (Georgia) – sâmbătă, de la ora 20.00, și BPM Sport Management Verona (Italia) – duminică, de la ora 11.00.
Este o competiție foarte importantă pentru noi. La patru ani de la începutul acestui proiect, am reușit să aducem Liga Campionilor la Brașov. Este cea mai tare întrecere din lume. Am muncit mult să ajungem la acest nivel și ne mândrim că ducem Brașovul în Europa”, a declarat Roxana Cojocea, președintele secției de polo de la Corona.
„Cei mai valoroși sunt italienii, care anul trecut au jucat finala Cupei LEN, similară «Europa League» în fotbal. Francezii au fost în semifinale, tot în Cupa LEN. Enka Sport este o echipă din Turcia care investește enorm. La Club Tbilisi joacă mulți componenți ai Naționalei Georgiei. Noi ne-am întărit pe posturile pe care aveam nevoie. Suntem la prima experiență în Liga Campionilor. Sunt emoții. De italieni mă tem cel mai mult. Dar noi ne vom bate pentru calificare cu Dinamo Lvov şi Club Tbilisi
”, a spus antrenorul echipei brașovene, Aurelian Georgescu.
Intrarea la toate meciurile va fi liberă.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.