Pregătire pentru BAC cu profii de la Universitatea Transilvania

Pregătire pentru BAC cu profii de la Universitatea Transilvania

. Şedinţele vor fi la Limba şi Literatură Română şi la Matematică – materiile care dau cele mai multe bătăi candidaţilor la examenul scris. Pregătirea la Română începe în 23 februarie, iar cea la Matematică, în 1 martie

Profesorii universitari de la Transilvania îi aşteaptă şi în acest an pe liceeni la orele gratuite de pregătire pentru Bacalaureat. Şedinţele vor fi la Limba şi Literatură Română şi la Matematică – materiile care dau cele mai multe bătăi candidaţilor la examenul scris. Pregătirea la Română începe în 23 februarie, iar cea la Matematică, în 1 martie.
La Română, cele şapte cursuri sunt programate în după-amiezele de vineri, de la ora 16.00, în Corpul T. Profesorii vor pune accent pe formarea şi antrenarea capacității de argumentare pe texte, pe retorică şi comunicare. La Matematică sunt 13 cursuri, în zilele de joi, în corpul P, de la ora 18.00. Cursurile au avut mare căutare anii trecuţi.
Prof.univ.dr.med. Liliana Rogozea, prorector cu relaţii publice Universitatea Transilvania Braşov, spune că profesorii fac această pregătire neapărat din dorinţa de a avea mai mulţi studenţi ci din cea de a contribui la creşterea nivelului de pregătire a elevilor care vin la Bacalaureat.
Participarea este gratuită iar la şedinţe sunt aşteptați elevi din Braşov, dar şi din zonele limitrofe. Programul cursurilor este afişat pe pagina de internet a Universităţii Transilvania

Vifor Rotar

 

COMENTARII