Premierul brăilean, Tudose Mihai, este securist get-beget; cel puțin lt. colonel!

Premierul brăilean, Tudose Mihai, este securist get-beget; cel puțin lt. colonel!

0 52
Patrick Andre de Hillerin, actual director al unui ziar din Tulcea dar și redutabil redactor la Cațavencii, reacționează pe Facebook, susținând că nu Pressone.ro au fost cei care au semnalat pentru prima oară neregulile din CV-ul lui Mihai Tudose, ci el.
Patrick Andre de Hillerin precizează pe pagina sa de socializare că informațiile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului au fost adevărate, așa cum sunt și cele referitoare la faptul că Tudose, desemnat premier al României, a avut un grad în SRI, „cel puțin locotenent-colonel”.
„Mă enervez. Nu presoane, citată copios, au dat primele indicii despre neregulile din CV-ul lui Tudose și din declarația lui de avere. Ci eu. E OK, sun obișnuit să nu fiu citat. Mai ales că acuzațiile mele sunt mai complete și mai grave.
Mai mult, eu merg mai departe și susțin, în continuare, fără teamă de dezmințirile ANI MV sau ale lui Tudose, că redesemnatul premier a avut grad în SRI. Cel puțin locotenent-colonel.
Cei care mă știu, fie și de la distanță, ca ziarist, de 27 de ani sau de mai puțin, știu că nu difuzez informații false. Nu sunt nici teoretician al conspirației, iar articolele mele stau dovadă că ceea ce am scris, chiar dacă a fost, uneori, cu luni sau ani înainte ca informația să devină mainstream, a fost adevărat.
Așa că, insist: Premierul României, în cazul în care va fi tot Tudose, este ofițer SRI”, scrie Patrick Andre de Hillerin pe Facebook.

COMENTARII