Primarul din Bod umblă cu drona… pe la adversarii politici

Primarul din Bod umblă cu drona… pe la adversarii politici

0 36

Există lucruri idestructibile. Unul dintre acestea îl reprezintă nesimțirea sau/și tupeul politrucilor.
Ca nu cumva să dezmintă această teorie a ne-bunului simț, primarul din Bod – îl știți, un personaj ce pare a fi copilul din flori al iubirii LGBT dintre Tartuffe ( ,,Tartuffii moralei sint corupti, Tartuffii pacii fac razboaie”, comenta, plastic, academicianul Jean d’Ormesson) și Gaston ( personajul din Frumoasa și Bestia, simpaticul turnător ce instiga mereu mulțimea la ură)” – i-a încolțit o idee demnă de un progresist conectat la tehnologie.

Primul pas a fost simplu.
A achiziționat – din banii publici, evident – o dronă profesionistă pentru care a plătit – din banii publici, evident! – aproximativ 5.000 de lei.
Pasul doi – utilizarea.

E, ca să nu rămână minunea tehnologică uitată și plină de praf într-o debara a primăriei, undeva între o mătură și o găleată ruginită, primarul a dorit ca investiția publică să fie folosită.
Foarte corect. Dar cum?
Și ca să-l facem să se simtă bine – omul este cu haștagrezist – a început să umble cu ea ,,noaptea ca hoții”.
De ce spunem asta?
În urmă cu câteva zile un oponent politic al acestuia ne-a povestit că ,,era cam 11 noaptea. Stăteam în pat, mă uitat la televizor. Eram singur în cameră. La un moment dat văd o luminiță în dreptul geamului larg deschis, că este vara, stau la curte, nici cu gândul nu gândeam la o asemenea, nu știu cum să-i spun, nesimțire, tupeu, lipsă de educație. Când mă duc atent la geam văd drona primăriei că mă filma. M-am panicat, apoi m-am enervat. Îmi pare rău că nu am doborât-o dar mă gândeam că poate fac vreo ilegalitate. Noroc că am martori. Drona a fost văzută de un vecin dar și de fiul meu ce se afla în curte”.

Putem privi cu suspiciune această declarație dar cel ce ne-a povestit are două argumente solide.
Unu – a depus o sesizare la Poliția Județeană Brașov în acest sens. de aceea nici nu-i dăm numele până când organele de anchetă nu vor finaliza cercetările.
Doi – contactat telefonic de noi un alt opozant al lui Sergiu Arsene din Bod ne-a spus că săptămâna trecută, sera târziu, când avea niște musafiri în curte sărbătorind… nu ne interesează ce, a remarcat că drona primăriei a apărut desupra lor și i-a filmat – tot în curtea omului – timp de câteva minute.

Dacă aceste lucruri se confirmă – și ținînd cont de numeroasele abuzuri ale primarului Arsene pe care le semnalăm de câțiva ani încoace toate acestea par destul de veridice  – atunci chiar ne întrebăm sincer de ce unii, folosindu-se de naivitate alegătorilor, ajung la sediul unei Primării în loc de cel de la Psihiatrie.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.