Primele prețuri Dacia Duster, 2018 în Franța

Primele prețuri Dacia Duster, 2018 în Franța

0 109

Versiunea de bază va costa la fel ca prima generație, dar vor crește prețurile opționalelor Auto/Transporturi  Primele detalii despre noua generație Dacia Duster au apărut în Franța, unde presa a distribuit o listă de prețuri pregătită de francezi pentru ianuarie 2018, când va fi lansarea acestui model.
Prima noutate este prețul de pornire, 11.990 euro.
Dacia Duster 2 va avea foarte multe în comun cu vechea generație, nu doar la nivel de platformă și aspect, ci și în ceea ce privește prețurile. Dacă rămân nemodificate, prețurile din Franța vor fi comparabile cu cele ale vechiului Duster,diferențele fiind date de echipamentele suplimentare apărute pe fiecare versiune.
Dacia Duster va avea patru motorizări și patru versiuni, cu două pe benzină, 1.6 Sce de 115 CP și 1.2 TCe de 125 CP, și două diesel, 1.5 dCi, de 90 și 110 CP.
Versiunile superioare vor fi disponibile și 4×4. Motorul 1.5 dCi de 11 va fi disponibil și cu cutia EDC. Cele patru versiuni de echipare vor fi Duster (echivalent cu Acces în România), Essentiel (echivalent Ambient), Confort (Laureate) și Prestige. La echipamente, printre noutăți se va număra aerul condiționat automat, disponibil standard pe versiunea de top Prestige, dar indisponibil pe versiunile inferioare, nici măcar ca opțiune.
Cea mai scumpă Dacia Duster, Prestige 1.5 dCi 110 4×4, va depăși 20.000 de euro, fără să punem la socoteală echipamentele opționale. Imagini inline 1

Prețul de pornire de 11.990 euro este identic cu cel din acest moment, al lui Duster 1, însă este puțin probabil că pe piața din România se va păstra aceeași corespondență.
În România, actualul Duster costă 10.900 euro. Dacă prețul va crește, probabil că acest lucru se va petrece mai ales la versiunile superioare.

Creșterile pentru Franța sunt de 100 de euro de la o versiune la alta, pentru motorul de bază.
Astfel, versiunea de top are în plus 500 de euro în plus.  Alte echipamente disponibile sunt avertizorul de unghi mort, care costă 200 de euro, și Media Nav Evolution (300 de euro).  Cardul de acces „mâini libere” va costa 200 de euro.
Printre echipamentele standard disponibile pe noul Duster (Franța) se numără ESC (controlul stabilității) + HSA (asistent de urcare în pantă), 6 airbaguri, lumini de zi automate, direcție asistată electric variabilă, Stop & Start, indicator de trepte de viteză, limitator de viteză, becuri LED de zi

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.