Programarea online evită statul la coadă la Permise şi Înmatriculări

Programarea online evită statul la coadă la Permise şi Înmatriculări

0 52

Funcționarii Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lucrează de astăzi doar o oră și jumătate pe baza bonului de ordine. Pentru preschimbarea permiselor, varianta rapidă și comodă care evita statul la coadă este programarea online

Funcționarii Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor lucrează de astăzi doar o oră și jumătate pe baza bonului de ordine. Pentru preschimbarea permiselor, varianta rapidă și comodă care evita statul la coadă este programarea online.

În urma modificării programului de lucru la unele ghişee ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor preschimbarea permiselor de conducere româneşti pe bază de bon de ordine se va realiza în intervalul orar 10.30-12.00, în zilele lucrătoare ale săptămânii.
Pentru a evita statul la coadă, subcomisarul Sorin Zaharia recomandă programarea online.

Şi înregistrarea dosarelor de examen pe bază de bon de ordine se va realiza în intervalul orar 13.00-15.00 de luni până joi inclusiv.
Preschimbarea permiselor de conducere străine se poate efectua doar pe baza programărilor online, începând cu data de 10.12.2018, pe site-ul www.drpciv.ro, sectiunea programare la ghişeu.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.