Proiectul pentru tinerii brașoveni „Liderii de mâine” a trecut de a patra...

Proiectul pentru tinerii brașoveni „Liderii de mâine” a trecut de a patra ediţie

0 53

Tinerii au apreciat sesiunea de comunicări iar unii chiar se gândesc să îşi deschidă o afacere după ce au asimilat partea teoretică

Ca să reuşeşti în afaceri trebuie să ştii să te reinventezi şi să munceşti mult. Este sfatul unui antreprenor care le-a dat cele mai bune idei de bussines tinerilor din programul Liderii de Mâine pus în practică de femeile de afaceri din Braşov .

Liceeni din 5 colegii braşovene au participat la ediţia a 4-a a proiectului Liderii de mâine cu al doilea modul Leadership and Debate pe teme de Administraţie Publică şi Turism.

Le-a vorbit despre succes dar şi eşec în afaceri antreprenorul braşovean Cristian Butum – membru fondator Pro Afaceri, care a dat faliment în domeniul legume-fructe, dar a reuşit să se reinventeze şi să rămână pe piaţă.

Tinerii au apreciat sesiunea de comunicări iar unii chiar se gândesc să îşi deschidă o afacere după ce au asimilat partea teoretică.

Obiectivul programului „Liderii de mâine” îl reprezintă educarea tinerilor în spiritul apartenenţei la comunitatea locală braşoveană, prin informarea lor cu privire la mecanismul de funcţionare al acesteia şi conştientizarea implicării lor civice.

 

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.