Promisiunea premierului Tudose: voi arăta românilor bancile care ne fură

Promisiunea premierului Tudose: voi arăta românilor bancile care ne fură

0 68

”Chit ca e secretul bancar, secretul… eu o sa imi asum la un moment dat o sa public niste date. Dau un exemplu. Doua. Niste banci. Repet, stiu ca o patesc, dar o s-o fac. Ca sa inteleaga romanii ca daca lucreaza cu banca aia, d-aia ne fura. Si ca avem, din 40 de banci, 20 bune, 19 care isi revin si una care continua sa inteleaga ca e mai buna si mai desteapta decat noi, romanii”, a declarat premieurl Tudose la Antena 3.

  • Perioada romantica a trecut. Nimeni nu poate sa inteleaga ca o institutie bancara, poate sa inregistreze pierderi in ani consecutivi. Pe usa lor scrie Banca, nu Crucea Rosie.
  • Cladirile lor arata totusi binisor. Salariile sunt foarte bune. Domniile lor au dovedit si o imaginatie Mihai Tudose foarte debordanta de a-si externaliza profiturile. Nu mai merge.
  • Domnul ministru de Finante a avut o discutie cu ei, eu am spus si public ca mai suntem rabdatori un pic, dar a se intelege rabdatori la nivel de saptamana. Sa isi regandeasca strategia lor in Romania.
  • Poate e cazul sa le explicam si celor care au impresia ca statul roman e un partener naiv ca NU e asa.
  • Nu stiu cat ma deranjeaza ca ne iau banii, dar parca prea ma deranjeaza mai tare ca ne considera naivi ca nu ne dam seama ce fac

COMENTARII