,,Promo Rally TOTAL” încheie anul la Hărman

,,Promo Rally TOTAL” încheie anul la Hărman

0 44

Promo Rally TOTAL powered by SDS, competiția brașoveană dedicată amatorilor, se pregătește pentru etapa a patra a sezonului și ultima din 2018, până la care a rămas mai puțin de o săptămână.
40 concurenți s-au înscris până la această oră pentru întrecerea care se va desfășura la Hărman, pe un circuit amenajat în jurul Bisericii Fortificate din localitate.

Până la închiderea înscrierilor (vineri, 14 decembrie, ora 20:00), organizatorii se așteaptă ca numărul constant de 60 de participanți sa fie atins. Așteptări îndreptățite și de faptul că etapa se va desfășura pe un circuit stradal total nou pentru acest proiect.

Invitat special, în calitate de ambasador al etapei, va fi prezent Cristi Sugár, câștigătorul Campionatului Național de Raliuri 2 Dunlop din acest sezon.
Începând cu etapa a patra, partenerul tradițional al clubului Auto Blic, Ape Minerale Zizin, se alătură partenerilor susținători ai proiectului Promo Rally TOTAL powered by SDS.
De asemenea, cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii diverse, între care cursuri de conducere defensivă, un weekend de drive test cu o mașină Țiriac Auto, sau o cină romantică la Restaurant Altitude din Poiana Brașov.

Documente Etapa a IV – Promo Rally TOTAL Powered by SDS:
• Regulament
• Formular inscriere concurent
• Formular inscriere echipa
• Declaratie utilizare auto
• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate
• Harta generala

D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.