Promovare turistică unitară a judeţului Braşov

Promovare turistică unitară a judeţului Braşov

Autorităţile locale fac, în sfârşit, o politică unitară a promovării turistice a judeţului. Odată cu cea de-a 10-a ediţie a târgului de turism Transylvania Tourism Fair patronatul ANAT şi autorităţile publice locale au decis să organizeze o agendă cu evenimente conexe

Autorităţile locale fac, în sfârşit, o politică unitară a promovării turistice a judeţului. Odată cu cea de-a 10-a ediţie a târgului de turism Transylvania Tourism Fair patronatul ANAT şi autorităţile publice locale au decis să organizeze o agendă cu evenimente conexe.
Primăria şi-a propus să promoveze noile investiţii din Poiana Braşov astfel încât staţiunea turistică să devină un punct de atracţie important pentru turişti şi pe perioada verii, spune viceprimarul Mihai Costel.
Cea de-a doua zi a târgului va fi rezervată unui info trip în zona Rupea – Viscri – Buneşti, zone pe care ar trebui probabil exploatate mai mult din punct de vedere turistic.
Oficiali responsabili din Consiliul Judeţean recunosc că pentru asta ar trebui creată o strategie comună la care de-abia de acum a început să se lucreze.CETATE RUPEA 2
La cea de-a X-a ediţie a târgului de turism şi-au anunţat participarea 45 de touroperatori, agenţii de turism, primării, hoteluri, firme de transport şi şcoli de formare în turism sau asociaţii de promovarea şi dezvoltare a oraşelor.
Vizitatorii vor avea de unde alege vacanţele din acest an, fiind oferite o discount-uri semnificative de până la 45%.

Vifor Rotar

COMENTARII