PSD Brașov există! A apărut public o scrisoare deschisă a membrilor de...

PSD Brașov există! A apărut public o scrisoare deschisă a membrilor de partid către camelonicul Dunca!

0 59

Supăraţi pe rezultatele dezastruoase ale  PSD BRaşov peste o sută de simpli membri de partid îl acuză pe senatorul Marius Dunca şi pe pupilul său de suflet Răzvan Popa de atitdine ostentativă, sabotaj şi aroganţă.
Ei spun că au ajuns la această soluţie a une ,,scrisori deschise” pentru că ,,că nu există alte variante de comunicare prin care să fim luați în seamă”!
Anterior citaţii amintesc de faptul că ,,Organizația PSD Brașov a avut extrem de mult de suferit în ultima perioadă, de când conducerea acesteia a fost preluată de către domnul Marius Dunca”.
Şi se întreabă retoric ,,Ce sa înțelegem noi, simplii membrii Că în mod intenționat se încearcă aducerea la un prag minimal? ” Aceştia mai acuză conducerea partidului  că deputaţii Mihai Mohaci şi Mihai Popa au plecat forţaţi de gaşca lui Dunca.
Redăm: ,,S-au pierdut, exclusiv din cauza domnului Marius Dunca, doi parlamentari iubiți de organizație și de oameni, care nu doreau contracte și alte funcții, puteau fi ținuți doar cu respect. Aceștia, împreună cu alți membri PSD excluși de Dunca, au creat o organizație care, în mai puțin de jumătate de an, a ajuns sa obțină la alegerile europarlamentare un rezultat apropiat de cel al Partidului Social Democrat”

Şi stilul mercantil de conducere al senatorului proţăpit de servicii în fruntea PSD este acuzat în scrisoare ,,acest președinte al nostru vine și spune mereu că: ,,Nu este o problema, cu bani se rezolva orice la București (…) Ce rost mai are să muncim, zi de zi, pentru o persoană care ne vinde?”

Ei îşi amintesc de perioada în care dedicaţia lor pentru muncă era luată în seamă ,,încât în 2012 ne-au lipsit câteva voturi de a avea primar în Brașov”  prin coparaţie cu rezultatele dezastruoase din ultimile trei campanii. Acestea  sunt puse pa baza ,,acestui sabotaj care s-a produs din cauza antipatiilor pe care Marius Dunca le are față de președintele partidului „. Ironic ei se întreabă de ce nu este vândut partidul ,,pe faţă” lui Scripcaru şi care mai este rolul lor între negocierile găştilor antamate la banul public.
Scrisoarea integrală este aici: După ani de compromisuri s-a umplut paharul (cisterna de nemulțumiri) și la PSD Brașov

 (Iulian Rinder)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.