PSD vrea să recupereze – propune vot pentru abrogarea recursului...

PSD vrea să recupereze – propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu și anularea pensiilor speciale!

1 35

PSD vrea să le-o ia înainte liberalilor și au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, în regim de urgență, legile care prevăd abrogarea recursului compensatoriu, alegerea președințiilor de consilii județene și anularea pensiilor speciale. Decizia a fost luată în Biroul Permanent condus (încă) de social-democratul Marcel Ciolacu.
Intrarea în dezbaterea a noilor proiecte se doreștea fi contramasură la calendarul PNL prin care Guvernul își va asuma răspunderea în această săptămână pe un pachet de legi privind justiția, între care și cea de abrogare a recursului compensatoriu.

În ședința Bioului Permanent al Camerei Deputaților s-a decis urgentarea dezbateriilor la comisii și elaborarea rapoartelor pentru mai multe proiecte de legi.
Printre acestea se numără:
* abrogarea recursului compensatoriu,
* abrogarea pensiilor speciale,
* alegerea președințiilor de consilii județene,
* modificarea codului fiscal pentru scoaterea accizei.
De precizat este că pentru toate proiectele de lege enumerate, Camera Deputaților care este forul decizional și, dacă vor fi adoptate, vor merge la promulgare.

Proiectele de lege intrate în dezbatere rapidă:

COMENTARII

  1. Ciolacu este un borfasi securist si vrea sa ajute borfasii din PNL sa nu legifereze ce vor ca sa fie demisi si sa se faca ALEGERI ANTICIPATE in februarie cand PSD inca este ametit.
    Dupa demiterea PNL NAZISTUL va propune akti doi premieri de la USR si PLUS iar guvernele lor vor fi demise in 60 de zile ca sa se indeplinesca conditia pentru alederi anticipate.
    Ciolacu este o coada de topor in PSD.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.