Rablele abandonate pe domeniul public vor fi ridicate

Rablele abandonate pe domeniul public vor fi ridicate

0 110

Aproape 200 de maşini părăsite pe străzile şi în parcările publice din municipiu vor dispărea în câteva săptămâni. Poliţia este în procedură de identificare a proprietarilor, care vor fi sesizaţi să şi le ridice singuri, dacă nu vor să primească amenzi

Aproape 200 de maşini părăsite pe străzile şi în parcările publice din municipiu vor dispărea în câteva săptămâni. Poliţia este în procedură de identificare a proprietarilor, care vor fi sesizaţi să şi le ridice singuri, dacă nu vor să primească amenzi.

De câţiva ani la Braşov nu mai există o firmă care să ridice autoturismele abandonate pe domeniul public. Poliţia Locală a identificat mai multe de 180 de maşini de care nimeni nu pare să se mai îngrijească.
Până la încheierea acordului cadru pe 4 ani pentru ridicarea rablelor, Primăria Braşov a încheiat un contract cu negociere directă.

Cei care vor dori să-şi recupereze maşinile vor trebui să achite ridicarea, transportul şi depozitarea lor.

În caz contrar, spune Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Braşov, în termen de 30 de zile maşinile vor fi predate la Remat iar banii încasaţi vor intra în bugetul local.

Vifor Rotar

 

COMENTARII