RATBV a pus ieri în circulație primele cinci autobuze Menarini

RATBV a pus ieri în circulație primele cinci autobuze Menarini

0 55

Vehiculele fac parte din lotul celor 105 achiziționate din împrumutului de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, cu sprijinul Primăriei

Vehiculele fac parte din lotul celor 105 achiziționate din împrumutului de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, cu sprijinul Primăriei.
Două din cele cinci autobuze cu lungimea de 12 metri circulă de ieri pe linia 5, două pe linia 31 și unul pe linia 36.

Vehiculele au o capacitate de 98 de călători, dintre care 22 pe scaune. De săptămâna trecută circulă, pe liniile 50, 51 şi 52, cele 10 autobuze midi marca Menarini primite în decembrie 2018, după ce anterior au fost scoase pe trasee 4 dintre ele. Acestea  au o lungime de 10,6 metri și o capacitate de 74 de locuri, din care 20 pe scaune.

Noile mijloace de transport sunt dotate, printre altele, cu motoare EURO 6, clasa C: cel mai înalt standard existent în acest moment pentru motoarele diesel; cu o cutie de viteză automată cu 6+1 rapoarte; cu sistem de înclinare la bordură și trapă manual, pentru accesul facil al persoanelor cu dizabilități; aer condiționat și panouri indicatoare de traseu amplasate pe trei laturi ale autobuzelor.

Autobuzele sunt dotate cu șapte camere de luat vederi, trei exterioare și patru interioare, pentru a asigura permanent o imagine completă asupra vehiculului.
Celelalte 90 de autobuze vor fi livrate până în luna aprilie, în mai multe loturi.

 

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.