Replici pesediste: ,,şobi” s-a luat de ,,bichon”!

Replici pesediste: ,,şobi” s-a luat de ,,bichon”!

0 44


Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici l-a ironizat la sfârşitul săptămânii trecute din nou, într-un mesaj de pe Facebook, pe fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, numindu-l „şobi”. El îi transmite că eşecul alegerilor prezidenţiale este al partidului în general, nu al Vioricăi Dăncilă. Mai exact, Teodorovici, către Fifor: ,,Mihăiţă, alintat Şobi, eşecul nu este al meu sau al lui Dăncilă. E al PSD.”
Asta după ce Fifor îi spusese, după criza de nervi de marţea trecută a lui Teodorovici, că ,,bichonul începe să se creadă pitbull”.
Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut marţi seara, săptâmâna trecută, la şedinţa CEx a partidului, „şobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenţie a acestuia la o televiziune şi s-a enervat. El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid să îi dea „o lecţie de morală”, însă spre norocul lui nu l-a găsit. Mai multe amănunte găsiţi în articolul de le găsiţi înserate în articolul:
Bărbaţi de stat: Dăncilă şi Roxana Mînzatu au demisionat! Dunca se gudură pe lângă interimarul Ciolacu.

Revenim. Ce-şi spun aceştia.
Mihăiţă, alintat Şobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganţă, autosuficienţă şi, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoţie puternică, pentru că nu l-aş putea acuza de luciditate. Dar aş putea să-i spun lui Şobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decenţa de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: laşitatea şi prostia”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Fostul preşedinte Executiv al PSD îi transmite lui Fifor că eşecul alegerilor prezidenţiale nu este al lui sau al Vioricăi Dăncilă, ci este eşecul PSD.
Pentru că, Şobi, nu sunt şi nu voi fi vreodată de acord cu laşitatea şi prostia umană! Şi pentru că nu este nimic condamnabil în a acţiona cu bărbăţie şi curaj atunci când alţii, mai puţin rezistenţi, preferă noncombatul.
Pentru că eu am o altă înţelegere a expresiilor «a-ţi asuma un eşec» şi «a face un pas în spate după o înfrângere», care în niciun caz nu înseamnă renunţare şi umilinţă.
Pentru că, Şobi, eşecul nu este al meu sau al candidatului Dăncilă, eşecul este al PSD, iar pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alţii, şi mai perdanţi, un pas înainte! Aşa că, Şobi, dacă nu ai înţeles asta, vei afla că sunt mai multe căi în viaţă pentru a ajunge, uneori, la acelaşi deznodământ… atât pentru capul plecat, cât şi pentru cel drept. E strict o chestiune de alegere!”, a subliniat Teodorovici.

Şi fostul secretar general al PSD Mihai Fifor l-a ironizat, joi, pe Eugen Teodorovici, după ce acesta l-a făcut „şobolan”. „Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull. Nu pot să accept mârlania unora, grobianismul şi lipsa de bun simţ”, a afirmat tot în spaţiul public Fifor.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.