Rezervare exclusivă pentru maşinile electrice la Braşov

Rezervare exclusivă pentru maşinile electrice la Braşov

Este solicitarea adresată executivului Primăriei Braşov de consilierul local Lucian Pătraşcu, care cere schimbarea regulamentului de parcare. Cel mai probabil, în următoarele săptămâni acest regulament va fi modificat odată cu finalizarea procedurii de concesionare a serviciului

Este solicitarea adresată executivului Primăriei Braşov de consilierul local Lucian Pătraşcu, care cere schimbarea regulamentului de parcare.
Cel mai probabil, în următoarele săptămâni acest regulament va fi modificat odată cu finalizarea procedurii de concesionare a serviciului.

Liderul grupului PSD din consiliul local, Lucian Pătraşcu, susţine că şoferii maşinilor electrice nu pot să folosească prizele din locurile de parcare amenajate din cauza altor şoferi, care ocupă abuziv aceste locuri de parcare.

Un astfel de loc este cel de lângă parcul central, din apropierea Primăriei dar situaţii similare se petrec şi în parcarea de la Spitalul Militar „Regina Maria”.

În municipiul Braşov există mai multe prize destinate maşinilor electrice.

Pe lângă cele amplasate în parcările publice mai sunt şi în parcările unor hoteluri din Poiana Braşov sau în parcarea unui supermarket din oraş.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.