Rezultate remarcabile ale echipelor de la ACS Transilvania Brașov

Rezultate remarcabile ale echipelor de la ACS Transilvania Brașov

0 107

Chiar dacă este un club sportiv mai nou apărut în peisajul competițional brașovean și național, ACS Transilvania |Brașov a obținut în ultimul timp rezultate remarcabile în competițiile naționale, asta datorită sportivilor de exccepție pe care îi are, la toate categoriile de vârstă, dar și grație tehnicienilor de top.

,,Aur” la Maratonul Internațional Brașov 2018

Rațiu Ana Izabela (foto) a obținut locul I la Maratonul Internațional Brașov, defășurat week-end-ul trecut. Peste 3500 de participanți din România și mai multe țări, au participat la concurs. Competiţia a avut curse lungi de maraton (42km) şi semimaraton (21km), mai scrute de 10.7 km, 5,7 km, 2,5 km, dar şi o cursă a copiilor. Astfel, atleta de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov, Rațiu Ana Izabela a câștigat detașat competița organizată pentru juniori, alături de colegii ei din club, care au obținut clasări în primele 10 poziții. Ca o surpiză, antrenoarea Adriana Mirea s-a înscris la cursa de 5,7 km, pe care a și câștigat-o.
“Este un lucru bun că am participat și că am susținut cauza caritabilă a crosului. În ciuda vremii nefavorabile, sportivii noștri, au obținut o mealie de aur și clasări în primele zece locuri, continuăm antrenamentele și ne concentrăm asupra competițiilor viitoare. Ne dorim medalii în 16 iunie, la maratonul DHL de la Brașov, unde vom participa cu tot lotul de atletism de la ACS Transilvania” , a declarat antrenoarea Adriana Mirea.

Handbalistele junioare, din nou în top!

La capătul unui sezon excelent, echipa de junioareII, antrenată de Mariana Târcă a obținut locul 2 la turneul semifinal de la Târgu-Neamț și și-a confirmat prezența în cadrul competiției finale de la Comănești (30 mai -03iunie). Practic, la capătul unui sezon regulat, în care și-au spulberat toate adversarele, brașovencele au câștigat, fără drept de apel grupa F, în care au evoluat cu 52 de puncte. Astfel, la turneul semifinal, handbalistele de ACS Transilvania au înregistrat trei victorii, 30-14 cu Rapid București, 30-14 cu CS ART Galați,32-16 cu CSS Petroșani și o înfrângere cu CSS București, 18-23. De pe locul 2, brașovencele intră în cea mai echilibrată grupă a turneului final, alături de: CSM București, Chimia Ramnicu-Vâlcea și CSS Tulcea.
“Le felicit pe fete pentru faptul că ne-am calificat la turneul final. Elevele mele au dat dovadă de atitudine și dăruire și s-au completat reciproc, într-un mod lăudabil. Acum, trebuie să tragem concluzii și să punem la punct aspectele în care mai avem de lucrat . Ne gândim să abordăm fiecare meci serios, la turneul final. Este o grupă echilibrată, în care orice e posibil. Echipele au practic un nivel valoric ridicat și apropiat. Vom merge pas cu pas, iar primul meci e cel mai important. Un lucru bun este că nu avem accidentări la lot și că ne putem baza pe toată echipa”, a declarat antrenoarea junioarelor II de la ACS Transilvania, reputata Mariana Târcă.

Si cele mai mici hanbaliste de la ACS Tansilvania Brasov s-au calificat in Turneul Semifinal!

Fetele antrenate de Alina Sorodoc și Cristian Flilip au câștigat grupa A a fazei semifinale, din cadrul Campionatul Naţional de Minihandbal – feminin, sezon 2017-2018, care a avut loc la Baia Mare. Micuțele brașovence au picat într-o grupă de foc, alături de echipe cu renume în handbal: CS Phoenix Baia Mare, CS Atletik Satu Mare și CS Zetea. Cu toate acestea, handbalistele de la Transilvania, s-au mobilizat și au reușit o performanță remarcabilă, câștigând grupa în care au evoluat. Toate acestea, la capătul unui efort considerabil, pentru că în 4 ore s-au jucat 4 meciuri. Junioarele V din Brașov au trecut astfel, pe rând, de Satu-Mare, cu 17-11, CS Zetea, cu 28-21 și, la capatul unui meci exceptional, de gazde, CS Phoenix Baia Mare, cu 22-19. A urmat meciul pierdut cu Corona, pentru locul 1 al competiției, astfel că hanbalistele brașovence merg în finală, de pe poziția a 2-a a turneului semifinal.
“Vreau sa felicit întreaga echipă, pentru modul în care s-a mobilizat, deoarece programul a fost foarte încărcat: am jucat trei partide într-o singură zi și asta, până la prânz. Urmează să ne bucurăm de handbal ,la Turneul Final, care se va ține la Râmnicu Vâlcea, între 30mai – 03 iunie”, a declarat Alina Sorodoc cea care, alături de Cristian Filip, antrenează lotul de junioare V de la ACS Trasnsilvania.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.