Risipa din CJ Brașov sesizată din Parlament! S-a plătit 300.000 de lei...

Risipa din CJ Brașov sesizată din Parlament! S-a plătit 300.000 de lei pe o foaie fără valoare!!

Deputatul USR Tudor Benga pune la îndoială valabilitatea studiului de fundamentare pentru Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav. Parlamentarul USR se teme că administraţia judeţeană a plătit 300.000 de lei pe o foaie fără valoare şi fără fundament

Deputatul USR Tudor Benga pune la îndoială valabilitatea studiului de fundamentare pentru Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav. Parlamentarul USR se teme că administraţia judeţeană a plătit 300.000 de lei pe o foaie fără valoare şi fără fundament.
Acelaşi studiu stă la baza deciziei Consiliului Judeţean de a accesa un credit de 200 de milioane de lei, din care 155 de milioane de lei sunt destinaţi aeroportului.
Tudor Benga doreşte revocarea hotărârii de consiliu judeţean prin care a fost aprobat studiul de fundamentare pentru finalizarea lucrărilor Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav.

Potrivit deputatului USR, excedentul bugetar, de 30 milioane de euro, folosit de consultanţi în elaborarea studiului de fundamentare este sub semnul întrebării, în condiţiile în care Executivul Judeţean a recunoscut că nu poate face estimări privind un excedent bugetar pentru 2019.

„Dat fiind că Consiliul Judeţean a recepţionat acel studiu, cu aceste lacune şi dat fiind că ulterior l-a şi aprobat printr-o şedinţă de Consiliu Judeţean, atunci el nu mai stă în picioare”, concluzionează Tudor Benga

Va areamintim că în baza studiului de fundamentare, forul județean a aprobat în ședința de plen din 28 februarie, accesarea unui credit de 200 de milioane de lei, din care 155 de milioane de lei pentru aeroport.

Vifor Rotar & Vlad T.

 

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.