HANDBAL! România a învins Germania, iar Eliza Buceschi, de la Corona Brașov,...

HANDBAL! România a învins Germania, iar Eliza Buceschi, de la Corona Brașov, a fost golghetera partidei!

0 41

La Campionatul European de handbal feminin din Franța, România a câştigat și cu Germania, scor 29-24, după o evoluţie remarcabilă. Naţionala s-a calificat astfel, după numai două partide, câștigate cu Cehia și Germania, în Main Round cu două puncte.

Denisa Dedu a fost desesmnată jucătoarea meciului, după o prestaţie excelentă, ea reușind chiar și un gol, din poartă în poartă, în timp ce Eliza Buceschi, de la Corona Brașov, a fost principala marcatoare a echipei noastre, cu 11 goluri înscrise!

Se poate spune că Eliza Buceschi o minte limpede care a făcut diferenţa în această partidă. Ajutată de alte cinci parade ale Denisei Dedu, cu care a urcat la 48%, România a ajuns la 22-15 în minutul 45 și totul era cât se poate de clar…

Când îţi merge poarta, nu are cum să nu-şi meargă şi jocul România a câştigat cu 29-24 şi s-a calificat în Main Round cu cel puţin două puncte. Urmează acum marele derby cu Norvegia, miercuri, de la ora 22:00.

Echipa noastră a evoluat în următoarea alcătuire : Dedu 1gol, Dumanska – portari; Udriştioiu 2, Geiger 3, Buceschi 11, Neagu 5, Perianu, Laslo 1, Ardean-Elisei, Pintea 4, Florică 2, Raţiu, Polocoşer, Băcăoanu, Chiper, Dragut. Antrenor: Ambros Martin

D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.