România a învins și Anglia, la ,,europeanul” de tineret : 4-2!

România a învins și Anglia, la ,,europeanul” de tineret : 4-2!

0 31

După ce au învins Croația (4-1), „tricolorii” mici au mai produs o victimă la Campionatul European de tineret. O echipă selectă, cu fotbaliști de top, a fost învinsă de jucătorii lui Rădoi: Anglia!
Echipa noastră a câștigat, cu 4-2, pe Stadionul „Dino Manuzzi” din Cesena, prin golurile marcate de Pușcaș (min.76, din penalti), I. Hagi (min. 85), Coman (min. 89 și min. 93).
În acest fel, echipa noastră Under 21 a adunat încă trei puncte și este cu un pas în semifinalele competiției!

Scorul a fost alb, până în min. 76, când s-a dictat penalti pentru România, după ce Florinel Coman a fentat și a fost faultat în careu de Kenny.
Pușcas a trimis fără emoții, în stânga portarului, pe jos, lângă bară și România conducea Anglia, cu 1-0!
Englezii au egalat însă foarte rapid: după o lovitură liberă, mingea a ajuns la Gray, care l-a învins pe Radu, cu un șut plasat, la colțul lung (1-1).

Echipa noastră a trecut din nou în avantaj, în min. 85, când Ianis Hagi l-a driblat elegant pe Tomori și a înscris cu un șut pe jos, la colțul scurt (2-1)!

Apoi, Tammy Abraham înscrie cu un șut pe jos, România fiind din nou egalată, la distanță mică de preluarea conducerii (2-2). C

e a urmat, rămâne, cu siguranță, în istoria fotbalului românesc…
Este vorba de două goluri de senzație ale echipei noastre de tineret, ambele fiind opera lui Florinel Coman.  
Primul, în min. 89, când a tras de la distanță, iar Henderson a scăpat  mingea în poartă și al doilea în al treilea minut de prelungiri, după un voleu de senzație, care a pus mingea la vinclu.
Scor final : 4-2 pentru România, care a adunat șase puncte la acest turneu final și este cu un pas în semifinale, avnd de jucat încă un meci în grupă, cu Franța.

D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.