ROMÂNIA ÎN CAPCANA FĂRĂ IEŞIRE

ROMÂNIA ÎN CAPCANA FĂRĂ IEŞIRE

N-am timp să stau şi să inventariez fiecare şmecherie făcută de executivul lui Sică. Ceea ce vă spun e că li se rupe de performanţa economică sau de orice altceva. Calculul e simplu: PSD-ul urmează să fie ţinut în derivă, altă forţă politică nu există (în afara celor pe care le vor scoate securiştii pe bandă), iar propaganda tocmai ce-a primit o infuzie puternică de fonduri (ultima rectificare bugetară n.r.). De ce? Pentru că va avea de lucru.

Revine „regimul coloneilor”, micuţilor!
În ciuda dezastrului din economie, trepăduşii propagandişti o vor tura puternic cu odioasa moştenire, în timp ce golanii vor fura ca-n codru şi vor restaura statul poliţienesc. Revine „regimul coloneilor”, micuţilor. Sarcina acestui guvern este aceea de a facilita numirile cozilor de topor în fruntea Parchetelor, de a-şi implementa oamenii la Curtea Constituţională şi de reinstaura teroarea. După ce se realizează aceşti paşi, chiar nu mai contează nimic deoarece statul va reintra pe „funcţionare automată”.
Ăia care-şi pun speranţa în „răzbunarea la alegeri” dau dovadă de-o naivitate soră cu prostia. Pe cine veţi vota, micuţilor? Vă veţi răzbuna votând USR-ul? Sau vă puneţi în continuare speranţa în PSD? N-aţi auzit că PSD-ul se reformează? Deja a început-o de marți seară cu numirea unui recrut al SRI în fruntea partidului. Doar nu credeţi că treaba rămâne nereformată dacă a ordonat Gauleiter-ul! Iar decât să votezi „PSD-ul reformat”, mai bine te-apuci să faci mici în faţa blocului.

Realitatea e simplă, oameni buni: s-a intrat în capcana fără ieşire. Tocmai ce, cu o largă majoritate, românii şi-au votat Guvernatorul-dictator făcând ceea ce-au făcut toată istoria, anume să se arunce de bunăvoie în groapa cu rahat.
Acum, dacă tot a fost să fie aşa, cu frenezie mare, eu zic că e momentul să şi suferiţi, dragii moşului. Că, vorba englezului, nu există prânz gratis. Iar Plăvanul a tot halit câteva prânzuri grase, iar chelnerii au emis de multişor nota de plată. Hai, la muncă, fraierilor!

Paul Ghiţiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.