S-a bătut în cuie : Liga I de fotbal se reia în...

S-a bătut în cuie : Liga I de fotbal se reia în 12 iunie

0 14

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a anunțat marți că sezonul Ligii 1 va reveni de pe 12 iunie, după mai bine de două luni de zile de suspendare din cauza pandemiei de coronavirus și după mai bine de două săptămâni de cantonament. Deocamdată fără spectatori, dar există speranțe că și accesul publicului va fi permis în cele din urmă.

Vineri, 12 iunie, ar trebui să avem primele meciuri. Sunt bătute în cuie. Potrivit ultimului ordin, era o notificare către Minister, a fost trimisă acea notificare. E oficial, nimic nu mai poate bloca realuarea sezonului”, a declarat la Digi Sport Justin Ștefan. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, marți, într-o conferinţă de presă, că meciurile din Liga I se vor relua fără spectatori, aşa cum au cerut FRF şi LPF.

,,Oriunde în lume în zona Europei, în ţările civilizate care au pornit competiţiile, acest lucru s-a pornit fără spectatori. Această măsură este pentru a creşte nivelul de siguranţă şi de protejare a sănătăţii şi răspândirii acestui coronavirus”, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, Ministrul Tineretului și Sportului.

Cu toate acestea, LPF face presiuni, pentru ca spectatorii să fie primiți în tribune, însă nu au găsit înduplecare la minister. Cum mai sunt câteva zile până la revenirea fotbalului, orice s-ar putea întâmpla.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.