S-a patinat intens, pe role, la ,,Cupa Corona”

S-a patinat intens, pe role, la ,,Cupa Corona”

0 91

După schi şi fotbal, clubul Corona Braşov a organizat ,,Cupa Corona” şi la patinaj viteză pe role, competiţie care s-a desfăşurat pe pista din Parcul Tractorul.
În ciuda căldurii, sportivii antrenaţi de Bogdan Stănescu s-au mobilizat foarte bine şi au reuşit să câştige zece medalii, dintre care 4 de aur, prin Cosmin Nedelea (seniori), Mihaela Hogaş (juniori 1), Roxana Manolache (juniori 2) şi Alexandra Spătăroiu (categoria 5 ani); 3 de argint, prin Ramona Ionel (juniori 1), Maria Moroşanu (copii 1), Ana Bălescu (categoria 5 ani); 3 de bronz, prin Cristian Popa (seniori), Ionuţ Moroşanu (copii 2), Anastasia Banea (categoria 5 ani). De la Corona au mai participat Antonia Frâncu (locul 4 la copii 1), Citre Cristian Frâncu (locul 7 la copii 2), Leila Muntean (locul 10 la copii 3), Denisa Păcurar (locul 11 la copii 1), Tamara Dobre (locul 13 la copii 3). În clasamentul general, patinatorii de la Corona s-au clasat pe locul doi.
La finalul concursului, antrenorul Bogdan Stănescu a declarat : ,,A fost un  concurs foarte reuşit cu multe recorduri personale. Sportivii au avut un progres semnificativ, ceea ce ne dă mari speranţe pentru sezonul de competiţii pe gheaţă. Urmează să participăm la ultimele două competiţii ale verii, Cupa României şi Campionatul Naţional, care se vor desfăşura la Cluj. Sperăm să ne întoarcem cu rezultate bune de acolo„.

Competiții la toate sporturile de la Corona

Preşedintele clubul Corona, Liviu Dragomir a spus că este bucuros să vadă ,,Cupa Corona” organizată la toate secţiile din club şi că aşteaptă din ce în ce mai mulţi copilaşi să se alăture clubului braşovean, în drumul spre performanţă. ,,Încă de la început ne-am dorit să organizăm câte o competiţie la toate sporturile pe care le avem la club, şi iată că deja am ajuns la a treia «Cupă Corona», după cea de la schi, de la începutul anului, şi cea de la fotbal, care a fost de curând. Prin aceste competiţii putem să le oferim copiilor bucuria de a concura la ei acasă, de a obţine rezultate bune în faţa părinţilor şi a celor dragi, ajutându-i astfel să prindă drag de sport şi de ce nu, să ajungă să îl practice la nivel de performanţă. Dincolo de scopul principal de a face performanţă la nivel de seniori – întorcând astfel ceva valoros Municipalităţii după investiţţia care se face în club – noi mai avem şi un alt scop, şi anume de a atrage cât mai mulţi sportivi către sport, indiferent de ramura lui. Nu este însă uşor să îi prinzi pe copii pe termen lung, însă antrenorii fac eforturi ca ei să prindă drag de sport, colegi şi de ce nu chiar şi de club, şi peste ani să ajungem să ne mândrim cu produse proprii, pentru că, până la urmă, aceasta este cea mai mare mândrie a unui club care are pepinieră la toate secţiile”.

D.D.

COMENTARII